Зарадила је Звезда, али и играчи: Велике премије за ЛШ!

Руководство је обећало да ће богато наградити играче у случају "повратка мушеме" на стадион и то ће испунити. . .  Стижу и премије! Сваком по 100. 000 евра, некима и вишеструко више! Звезда ће све то свакако наплатити.

Фудбал 28.08.2019 | 20:02
Зарадила је Звезда, али и играчи: Велике премије за ЛШ!
Црвена звезда је елиминацијом Јанг бојса ушла у Лигу шампиона и аутоматски "уписала" још 15,25 милиона евра у клупску касу, али ће одлично зарадити и сами фудбалери!

После проласка у плеј-оф и "избацивања" Копенхагена играчима је припала богата премија од 50.000 евра, док им је руководство за групну фазу наменило дупло већу своту - носиоцима игре следи "бонус" од по 100.000 евра.

Такође, вреди напоменути да ће поједини фудбалери добити и више пошто су у уговорима имали клаузуле које ова ставка гарантује, али то су свакако и заслужили партијама на терену.

С тим да ће појединци узети и вишеструко више, пошто су у уговорима имали клаузуле по којима се пласман у Лигу шампиона додатно вреднује. То већ није тако велики круг фудбалера, а и ону који су у њему заиста и јесу најзаслужнији за велики успех. Рецимо, ту су Марко Марин, Милан Борјан, па и шеф стручног штаба Владан Милојевић.

Заслужили су, нема шта. А свакако ће клубу остати довољно за трошак. Навијачи се у оваквим ситуацијама увек надају и понеком појачању у финишу прелазног рока...    

Коначна зарада за Црвену звезду од УЕФА Лиге шампиона не завршава се уласком у групну фазу пошто поред поменутих 15,25 милиона евра, клуб може да профитира и од ТВ права, маркетинга, као и од улазница...

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар