ВЕЛИКИ БОРАЦ: Његова животна прича није бајка

Синиша Михајловић (50), тренер фудбалског клуба Болоња и легенда српског фудбала, болује од леукемије од које се храбро бори позитивним духом који га не напушта ни у најтежим данима.

Србија 28.08.2019 | 11:32
ВЕЛИКИ БОРАЦ: Његова животна прича није бајка
Уз њега су све вријеме породица, пријатељи, али и многобројне присталице фудбала које се моле само за једно – да оздрави.

Синиша Михајловић иза себе је оставио неизбрисив траг у свијету фудбала и тек ће, али његова животна прича није бајка. Он је у дјетињству имао тешке тренутке о којима је причао током каријере.

– Као дијете сам волио банане, али нисмо имали новца. Мајка ми је купила једну и морао сам да је подијелим са братом. Данас идем у ресторане и бирам најбоља јела, али ништа не може да надмаши укус те банане. Богатство које ћу оставити својој дјеци није материјално, у питању су вриједности и учења – испричао је он једном приликом о одрастању у великом сиромашву.

Скрасио се и смирио поред супруге Аријане са којом је остварио све своје жеље. Међутим, и они су имали тежак период. Имају шесторо дјеце, а седмо је било на путу. 



Прије нешто више од годину дана Аријана и ја смо чекали још једно дијете. Нажалост, трудноћа је била прекинута. Имати бебу са 50 година, на неки начин, као да је први пут. Моја жена пати због тога, видим то. Ноћу, прије спавања, та мисао се увијек појави.

Синиша Михајловић има једну неостварену жељу која му се никада неће остварити.

– Волио бих да могу још једном да загрлим покојног оца, који је у мом одсуству , у 69. години, преминуо од рака плућа. С друге стране мајка ме и даље гледа истим погледом као кад сам био мали. Она не говори италијански, моја дјеца мало знају српски, али сваки пут када нас посјети у Риму, видим погледе међу њима и схватам да су ријечи непотребне за љубав – изјавио је он.

Иначе, како преноси магазин Сторy, Синиша је изгубио косу током лијечења, а он је замолио да га дјеца не посјећују да га не би видјела у тешком стању.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар