Бивши Памелин се брзо снашао након отказа!

Рами се брзо снашао након ''рвања'' и отказа! Штопер "триколора" само пар након растанка са Олимпиком из Марсеја пронашао је нови клуб.

Фудбал 29.08.2019 | 09:16
Бивши Памелин се брзо снашао након отказа!
Француски репрезентативац Адил Рами, који је недавно добио отказ у Олимпику из Марсеја, због, како је клуб навео, озбиљног кршења дисциплине, врло брзо је нашао нову средину кад је у питању наставак играчке каријере.

Рами је, подсјетимо, недавно пропустио тренинг марсејског прволигаша како би се – рвао у блату у шоу програм једне француске телевизије!

Француз је ескиривао обавезе са остатком тима под изговором да је повријеђен, али руководству тима са Велодрома није било потребно много времена да га "провали" и експресно уручи отказ.

Међутим, Рами није дуго чекао на потпис са новим клубом и у наставку каријере играће за - Фенербахче!

Руководство истанбулског гиганта саопштило је да је корпулентни дефанзивац потписао једногодишњи уговор уз могућност продужења за још једну сезону. Потписивању споразума у комплексу стадиона "Улкер" присуствовао је спортски директор Фенербахчеа Дамијен Комоли.

Прије неславног завршетка епизоде у Марсеју, Рами је током каријере, између осталог, наступао и за Милан, Валенсију и Севиљу, а био је и члан репрезентације Француске која је прошле године на Свјетском шампионату у Русији освојила златну медаљу.

Његов нови клуб неће по добром памтити прошлу сезону – Фенербахче ни кроз лигу ни кроз Куп није успио да избори бар наступ на европској сцени (у турској Суперлиги заузето шесто мјесто, у Купу елиминисани већ у осмини финала, прим.аут).

Текућа сезона, бар за сада, дјелује обећавајуће – Фенербахче је "неокрзнут" прошао прва два кола, уз седам постигнутих и само један примљени гол, уз гостујућу побједу резултатом 1:2 над актуелним вицешампионом Башакшехиром.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар