Видео: Паспаљ за комшилук, "орлови" за Паспаља!

Прослављени кошаркашки репрезентативац преуредио је двориште свог стамбеног блока на Врачару у пријатно мјесто за одмор и рекреацију. Није баш успио да анимира комшилук, али су му једног дана пријатељи приредили велико изненађење. . .

Кошарка 29.08.2019 | 10:13
Видео: Паспаљ за комшилук, "орлови" за Паспаља!
"Комшија Паспаљ", назив је кратког филма који је Кошаркашки савез Србије објавио неколико дана пред почетак Мундобаскета у Кини.

Како је наведено, настао је спонтано, као израз поштовања и љубави према Жарку Паспаљу, дугогодишњем репрезентативцу Југославије, који је један кутак усред београдске урбане вреве, практично без ичије помоћи, претворио у пријатније мјесто за живот и провођење слободног времена.

На кошу који је за то двориште даровао КСС, према Паспаљевим ријечима ријетко када се нешто дешава, јер у том блоку живи "петоро-шесторо мале ђеце", а некадашњи тинејџери су одрасли и постали преокупирани другим стварима.

Тада на сцену ступа Дејан Томашевић, а за њим Александар Ђорђевић, Небојша Илић и неки од актуелних репрезентативаца Србије, који својом посјетом причињавају Паљи велико, пријатно изненађење.

И то није све...

Погледајте овај топао филм, који су снимили студенти Бојане Маљевић са факултета ФЕФА, као причу "која нас учи о пријатељима и пријатељству, подршци, солидарности и заједништву".



Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

29.08.2019 11:22

Диван гест, дивни људи, диван филм. Више оваквих ствари а мање ријалити програма, мање политичара и националиста. За све има мјеста свугдје. Видите колико мало двориште а колико пуно људи се окупи и ужива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЈАЈНО.

29.08.2019 12:35

СВЕ САМЕ ЛЕГЕНДЕ. И ДЈЕЦА - БУДУЋЕ ЛЕГЕНДЕ.

ОДГОВОРИТЕ