"Хало, полиција? Хоћу да пријавим судију и ВАР!"

Разлог је неправда и два недосуђена једанаестерца за Шалке. . .

Фудбал 28.08.2019 | 17:30
"Хало, полиција? Хоћу да пријавим судију и ВАР!"
У свих пет најјачих лига Европе користи се ВАР технологија, али није тешко закључити да се тумачење правила разликује не само од државе до државе, него и од судије до судије...

Тако смо претходног викенда видели много спорних одлука, почевши од недосуђених пенала за Челси преко досуђеног за Наполи, међутим можда највише евидетних грешака виђено је на мечу Шалкеа и Бајерна који је тим из Минхена добио без икаквих проблема - 0:3!

ВАР технологија није прегледала ситуације када је Бенжаман Павар руком одбранио гол, односно када је Иван Перишић скривио једанаестерац, а досуђен је слободњак.

Судије у тим ситуацијама нису консултовале ВАР собу, као ни ТВ екран крај терена, због чега су очигледно у Шалкеу били и те како љути, међутим и они су свесни да не би дошли до победе над Бајерном који је на њиховој половини био супериоран.

Тиме се не воде и навијачи...

Како је саопштила полицијска станица из Гелзенкирхена - један навијач Шалкеа је одлучио да пријави НЕПРАВДУ на мечу против Бајерна, једну против главног арбитра, а другу против читавог ВАР система!

Меч је судио немачки арбитар Марко Фриц.

Иако је полиција на Тwиттеру саопштила да ће "проверити све и отворити истрагу", јасно је да се ипак ради о шали и да овакве ствари једнсотавно нису њихова дужност.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар