Натхо оптимиста: Све ће у Норвешкој зависити од нас!

Вештачка подлога неће бити проблем.  Натхо: Овдје је сјајно, за 7 дана сам спреман! Посљедње појачање Партизана одушевљен Београдом и новим саиграчима, каже да ће за седам дана бити потпуно спреман.

Фудбал 28.08.2019 | 09:16
Натхо оптимиста: Све ће у Норвешкој зависити од нас!
Мирноћа на терену, тачан пас, контрола, то је оно што ће Партизану бити потребно за реванш у Норвешкој у четвртак увече. Човек који све то има у себи је Бибрас Натхо, последње појачање црно-белих, али једино што нема је снага за свих 90 минута дуела.

Капитен репрезентације Израела је одиграо само 20 минута у првом мечу у Хумској, али је и то било довољно да покаже какав је мајстор с лоптом. Уосталом, био је то уједно и најбољи период игре српског клуба у том мечу (2:1).

Могао би Натхо у реваншу да заигра и више, макар полувреме.

“Играо сам 20 минута у првом мечу, али то није мој ниво, јер још нисам спреман. Могу много више и то очекујем од себе. Ова недеља ми је помогла, дајем све од себе да будем што спремнији. Очекујем за седам до десет дана да будем на 90-100 одсто”, рекао је Натхо за клупски сајт.

Везиста црно-белих је оптимиста пред реванш у Молдеу. По њему, уз бољу игру него у Београду, све ће у Норвешкој зависити од Партизана.

“Мораћемо да играму нашу игру, јер последња утакмица није била баш тако добра. То није био наш ниво, можемо много боље, али дешавају се такве ствари. Срећа је да смо победили. Мислим да ће нас тамо притиснути више него у Београду, али ако будемо играли како умемо, све ће зависити само од нас”.

Вештачка трава на Акер стадиону неће бити проблем за Партизан, сматра Натхо.

“Играћемо на вештачкој трави, али сматрам да то није проблем за нас, јер имамо играче који умеју да јако добро баратају лоптом”.

На концу, израелски фудбалер је истакао да је после 10 дана у Београду потпуно сигуран да је направио прави избор када је поред свих понуда изабрао Партизанову.

“Баш сам срећан што сам изабрао Партизан, јер су људи према мени дивни, срдчани, осећам се као да сам десет година овде, а не десет дана”, одушевљен је Натхо.

Бибрас Натхо дебитовао је за Партизан прошлог четвртка против Молдеа. За двадесетак минута, колико је провео на терену, искусни Изараелац показао је да ће бити велика помоћ црно-бијелима. Са неколико пасова повезао је редове "парног ваљка" и домаћина учинио много опаснијим по гол ривала.

И Натхо је веома задовољан што је изабрао Партизан, иако је настолу имао више финансијски далеко бољих понуда.

"Имао сам много опција, али сам изабрао Партизан. Морам да вам кажем, на основу ових десет дана колико сам у Београду, нисам погријешио. Људи су према мени толико дивни, срдачни, тако да имам осјећај да сам овдје десет година, а не десет дана. Нисам имао времена да обилазим ресторане, јер још нисам пронашао кућу, а уз то тражим и школу за своје дијете. Имам пуно обавеза, али вјерујем да ћу имати времена и за ресторане", рекао је нови Партизанов везњак у емисији "Партизан неwс".

Свјестан је Израеелац да још није достигао највиши ниво форме.

"Играо сам 20-ак минута против Молдеа у првом мечу и то још увијек није мој ниво. Нисам потпуно спреман, знам да могу да дам много више од тога. То, једноставно, очекујем од себе. Ове недјеље сам много тренирао и дао сам максимум да бих се спремио. За седам дана ћу бити спреман од 90 до 100 одсто", увјерава Натхо.

Пред Партизаном је утакмица сезоне. Црно-бијели ће се на сјеверу Европе борити за пласман у групну фазу масовнијег УЕФА такмичења. Из Београда у Молде носе предност од 2:1.

"Ми као тим морамо да играмо нашу игру. Посљедња утакмица и није била тако добра, то нисмо ми. Можемо много боље, али то се дешава. Срећом па смо побиједили. Мислим да ће нас Молде у Норвешкој притиснути више, међутим, та утакмица зависи искључиво од нас", увјерен је израелски репрезентативац.

Ни вјештачка трава на стадиону Молдеа не би требало да представља проблем за Партизан.

"Не сматрам да је то проблем за нас… Имамо одличне играче који умију да баратају лоптом и мислим да ће успјети да је исконтролишу. Очекујем да будемо на нашем нивоу", рекао је Бибрас Натхо.

Портпаролка Партизана и ауторка нове емисије, Биљана Обрадовић, питала је Натха и да ли је пробао српску кухињу. 

"Нормално, једем са момцима у 'Земунелу', али, као што сам рекао, биће времена, заједно ћемо бити три године", завршио је фудбалер од којег се пуно очекује у црно-бијелом дресу.

Црно-бели ће у среду пре подне кренути на пут за Молде.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар