Павловић се вратио из Рима, у конкуренцији за Молде!

Симовић опција на штоперу у случају пласмана у Лигу Европе! Црно-белима би у том случају свакако био неопходан још један централни бек.

Фудбал 27.08.2019 | 21:18
Павловић се вратио из Рима, у конкуренцији за Молде!
Лекарски прегледи у Лацију обављени, опрезни Италијани сачекаће дан или два на коначне резултате специјалиста, у међувремену се Страхиња Павловић вратио из Рима у Београд и ставио на располагање тренеру Саву Милошевићу уочи пута у Норвешку на реванш с Молдеом.

Уосталом, на штоперској позицији је Партизан “танак“, пошто стручни штаб поред Павловића може да рачуна само још на Бојана Остојића и новајлију Игора Вујачића, а овог првог још мучи примицач због чега није сасвим извесно да ће бити кадар да одигра свих 90 минута у Норвешкој.

Павловић ће извесно бити у првој постави, али због потребе за финансијском ињекцијом црно-бели су морали да га баш у недељи у којој играју "утакмицу сезоне" пошаљу на прегледе у Рим уочи 5.500.000 евра вредног трансфера у Лацио. Цео посао само чека зелено светло римских лекара, а како се прелазни рок завршава у понедељак, 2. септембра сасвим је могуће да ћемо за коначан епилог сачекати да прође меч са Молдеом.

Павловић ће свакако остати у Хумској до краја текуће сезоне, пошто је такав договор постигнут са Лацијем пре но што прегледи нису одложили озваничење посла, али то не мења чињеницу да би у случају пласмана у Лигу Европе Партизану био потребан још један штопер. Портал Телеграф пише да би то могао да буде Слободан Симовић (30), некадашњи фудбалер суботичког Спартака коме за четири месеца истиче уговор са БАТЕ Борисовим.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар