Весна Змијанац открила све тајне балканских дива

Весна Змијанац је на естради већ скоро 50 година и једна је од ретких са јавне сцене која искрено говори о својим колегама.

Забава 27.08.2019 | 18:13
Весна Змијанац открила све тајне балканских дива
Брена је једном приликом изјавила како су се она, Мира Шкорић и Весна напиле на снимању спота за песму "Мушкарци". Змијанчева је дала свој коментар на колегиничине приче.



"Брена само прича. Она попије само један гутљај и већ је весела. Цео живот мене проглашавају пијанцем, а ја се цео живот зезам. У ствари, ја никада у животу ван сцене нисам попила. Ја и то мало што пијем, пијем на бини, ко Горан Бреговић, да се види то ми је све.

Весна је проговорила и о несугласицама са Лепом Бреном и судским споровима Јелене Карлеуше и Светлане Ражнатовић. 

"Није чак био ни договор, него, оно... Прећутно смо правиле стварчице да буде вама новинарима добро, не нама. Нама је било свеједно. Ми смо пуниле све редом и биле популарне. Никада у животу нисам била на суду са колегом. Другачије је време. Људи су постали сви живчани, пуни су неке енергије која није нормална.



Змијанчева се осврнула на Карлеушин секс скандал који је тресао регион.

"Њој лично у желуцу можда и није добро, али као што видите, за популарност и славу очигледно не смета, шта више, користи. Јелена ради опасан посао. Ја сам уз њу била и у добру и у злу. Јелена је мени једна енергија која је светска. Наши људи не капирају Јелену. Она је хтела нешто много добро овде, али нису је укапирали", рекла је певачица.



(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар