МИКОНОС: Платио рачун, па почео да плаче од муке

Једно од првих неписаних правила за све туристе који ријеше да обједују или да се освјеже у тавернама или баровима јесте да прије поручивања добро проуче мени, јер у супротном могу да се расплачу кад им стигне рачун, попут једног мушкарца који је годишњи одмор проводио у Грчкој.

Забава 27.08.2019 | 14:20
МИКОНОС: Платио рачун, па почео да плаче од муке
Британска боксерска легенда Рики Хатон (40) и његова дјевојка Чарли, памтиће љетовање на Миконосу у Грчкој, вјероватно док су живи. Наиме, њима је на крају ручка стигао рачун од скоро 2.000 евра. Како је Хатон написао, оно што га је посебно згрануло јесте цијена одреска од кобе говедине у висини од 920 евра.



– Управо сам се пробудио у локви је*ених суза. То добијете кад сте дебело похлепно го*но – написао је од испод своје објаве на Инстаграму, након чега је додао да приликом поручивања одреска није гледао цијену.

Поред овог скупог специјалитета и шампањца од 490 евра, он је поручио и још неколико ставки чија цијена није баш приступачна, и према ријечима свима који познају цијене на Миконосу, као и у овом ресторану, превазилази границе умјесног и онога што ресторан гостима стварно нуди. У прилог томе иду и оцјене, па и коментари на сајту Трип адвајзер.

– Апсолутно срамотно расипање новца и далеко најгоре искуство на плажном клубу с којим смо се икада сусрели, а интензивно путујемо. Услуга је невјероватно лоша, од минута кад дођете. Храна је ОК, али дефинитивно није вриједна цијене – само је један од коментара незадовљних гостију овог ресторана на Миконосу.

(Индеx.хр, Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Уаааааа

27.08.2019 18:33

Плазни клуб? Каква је то новокомпонована кованица? Клуб на плажи и ништа другачије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xнxx

28.08.2019 05:31

Има се може се

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланн

29.08.2019 08:21

могао је комотно купит краву за те паре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

31.08.2019 10:18

Три краве и јос остати пара.Хехеее..