Ухапшена мајка која је оставила дијете у контејнеру

МУП је пронашао и ухапсио мајку која је јуче оставила тек рођену бебу у контејнеру у Жаркову, потврдио је министар полиције Небојша Стефановић.

Србија 27.08.2019 | 11:41
Ухапшена мајка која је оставила дијете у контејнеру
Како "Блиц" сазнаје ради се о Г. М. (33).

Новорођенче је јуче у пластичној кеси у контејнеру пронашао пензионер Слободан Цветковић. Он је изашао да прошета пса и када је кренуо ка контејнеру да баци ђубре, чуо је, како нам је описао, "нешто попут стењања".

У први мах је помислио да се ту завукла нека мачка, а када је почео да је тражи да би је извукао и ослободио, дошао је до кесе из које је тај звук допирао. Унутра је била беба, тек рођена, крвава, са пупчаном врпцом и постељицом.

Цветковић је позвао је Хитну помоћ и полицију, који су се ту нашли после свега неколико минута. Беба је и смештена у Универзитетској дечјој клиници Тиршова, где су нам јуче рекли да дечак примљен у добром општем стању и да нема никаквих повреда.

"Блицу" је јутрос у Тиршовој речено да је беба посматрана целу ноћ и да је у стабилном стању. Дечак је тежак 2.200 грама.

(Блиц)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

ЈојА

27.08.2019 09:48

јој јој каква је то биједница , блудница ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блиц

27.08.2019 11:01

Никада није требала то урадити! Без обзира на све невоље, разлоге и тренутну ситуацију требала је родити дијете у болници и ако не зели исто оставити га у установу! Засто се ово десава, морамо си поставити питање утицаја глобализације, сиромаства, ријалитија, политике на појединца и породицу. Многи поклекну и оду на другу страну. Нон стоп се пропагира несто сто није нормално и млади људи то не могу да на исправан нацин сагледају и исправно поступе. Хвала пензионеру и драгом Богу да је дјете добро и да је збринуто на најбољи нацин! Зао ми је ове зене, ко зна како се она сада осјеца! Треба јој помоци да сагледа своју греску и да узме своје дијете, које це без мајке бити хендикепирано цитав зивот!

Name

Мали

27.08.2019 12:09

Слазем се све сто си рекао само би додао да мозда мајка ипак није крива. Нико са здравим расудјивањем не би оставио дијете у контејнеру. Многи младих људи који не могу добити дјецу би радо усвојили бебу али не пролазе "критеријуме". Свако ко је иоле способан да размисља прије би дијете дао некоме него га убио. Знаци да ова мајка вјероватно није у стању да нормално размисља. Ја не оправдавам овакве поступке ни најмање али не могу себи узети за право да судим некој зени која је мозда дозивила нервни слом или има неку другу болест. Овај поступак је за сваку осуду али о томе треба да суди правни систем и доктори. Залосно је сто се ово десава али много је слуцајева који би требали бити на Сокоцу а сетају медју нама....

Name

милос

27.08.2019 09:50

Еее срби пробудите се ,јос није касно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

27.08.2019 10:32

Свако се мајком зове,најострије казнити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈКО

27.08.2019 12:19

Зоки немој тако мозда је јадна зена мало псхицки поремецена док је могла своје дијете да баци у контејнер

Name

Зоран

27.08.2019 10:43

Свако се мајком зове,дотицну најострије казнити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андјео

27.08.2019 11:15

Бебо мала, зелим ти сву срецу овог свијета. Зелим ти од срца и молим Бога да надјес породицу у којој цес бити вољен и мазен и пазен кад те она која те на свијет донијела одмах тако сурово осудила и казнила. То није мајка, то је само особа која те донијела на свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамара

27.08.2019 13:04

Код нас је све могуце... Знам сотону која се породила на обали ријеке,затим је новородјенце бацила у исту ту ријеку...Све се сазнало и прицало се пар дана о том и то је све.Она се удала, изродила јос дјеце и данас је "бризна мајка" У овом сулудом свијетиу данаис,људски зивот тако мало вриједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МВ

27.08.2019 22:03

Засто стављате само иницијале од имена сотоне мајке.Ако је и психицки поремецена,како се зна је....ти.Теска гресница.А и онај ције је дијете сигурно није ниста бољи.

Name

Аурелија

28.08.2019 05:30

Ето тако поцне нецији зивот у контејнеру, ни кривом ни дузном!!!

ОДГОВОРИТЕ