Иван Босиљчић у Турској на снимању

У Истанбулу, у Турској, почело је снимање вискобуџетног историјског телевизијског серијала под називом “Руски роб”. Ивану Босиљчићу поверена улога чувеног турског султана

Забава 27.08.2019 | 08:49
Иван Босиљчић у Турској на снимању
Пројекат реализује флмска кућа “Марс медиа”, из Москве, у копродукцији са Првим каналом Руске националне телевизије.

Радња нас враћа у време односа Бориса Годунова и Османске империје и обухвата крај шеснаестог и почетак седамнаестог века. Редитељ је Иван Шурховецки, познат по филму “Легенда о Коловрату” , који је са великим успехом приказан и у нашим биоскопима.

Главне улоге тумаче Илија Малаков, Артур Иванов као Борис Годунов, легендарног турског султана тумачи Иван Босиљчић, а цара Федора Владимир Кошевој. Једну од запажених улога гра и млада српска глумица Милена Радуловић, заједно са руским колегама Арином Жарковом, Алексејем Кравченком, Иваном Рудаковим, Владимиром Антоником и Зураб Кипшидзе.

,,Марс медиа” је продукција са којом сам радио на свом првом руском тв серијалу, “Хотел Русија”, пре четири године, и ево, поново се срећемо на великом и значајном пројекту. Захвалан сам главним продуцентима Елени Денисевич и Рубену Дишдишјану, који су ме увели у свет руског филма и који изузетно памте добре сарадње и цене глумце са нашег поднебља. Наш први заједнички пројекат је приказан у преко шеснаест земаља широм света.” каже, за Новости Онлине, Иван Босиљчић и додаје:

“Много се радујем што сам у тиму редитеља Шурховецког. Његов “Коловрат” је био филм по свим светским стандардима. Са колегом Илијом Малаковим сам током претходна четири месеца свакодневно сарађивао на серијалу о Казанови и настављамо да снимамо без прекида. Само смо заменили Петроград Истанбулом. Посебно ми је драго што овде, у иностранству, снимам са нашом сјајном Миленом Радуловић.” истиче популарни глумац, који се у Србију враћа до почетка позоришне сезоне и жељно ишчекује сусрет са домаћом публиком и колегама. 

“Тренутно више радим на иностраном тржишту, али непрестано мислим на наше гледаоце. Сада сам већ сигуран да ће након премијере на руском Првом каналу, и наша публика на некој од наших ТВ станица гледати ове, за мене, посебне историјске приче.” закључује Босиљчић.

Новости
фото:интернет



 
 

Коментари / 0

Оставите коментар