Томас: Био сам на погрешном мјесту у погрешно вријеме!

"То је прошлост. Сада сам посвећен овом тиму", каже играч Партизана и истиче занимљиве детаље које је до сада имао у сусретима са навијачима у Београду.

Кошарка 27.08.2019 | 20:59
Томас: Био сам на погрешном мјесту у погрешно вријеме!
Уздрмала је Партизан информација која се појавила у Сједињеним Америчким Државама, а која се тицала Рашона Томаса. Он је имао проблема са законом пошто је пре неколико недеља ухапшен када су у његовом аутомобилу пронађени наркотици. Није било нимало пријатно, али се на крају све добро завршило по Томаса, али и Партизан.

Делује да је све у најбољем реду.

"Био сам на погрешном месту у погрешно време. Али то је прошлост. Сада сам посвећен овом тиму", рекао је Томас на отвореном тренингу Партизана.

Сада може да се посвети црно-белима. За њега се прича да је играч евролигашког калибра, тако да би могао много да допринесе тиму Андрее Тринкијерија. И задовољан је како све иде до сада, као и својим саиграчима.

"Сјајни су момци. Желе да помогну да будемо бољи. Већ сам целу недељу тренирао са тренером и могу већ сад да кажем да је врло тактичан тренер и воли своје играче. Жели много ствари, али на крају свега жели да будемо све бољи и играмо на прави начин".

Препричао је Томас и занимљиве сусрете са навијачима које је до сада имао у нашој земљи.

"Сваки пут кад изађем овде негде добијем питање да ли сам кошаркаш, а онда ме неко пита да ли играм за Црвену звезду, а ја одговорим "Не, Партизан", и
они кажу на то - ооо. Или кажу да навијају за Звезду, а ја им кажем да ће до краја сезоне навијати за Партизан. Знам да је дерби велика ствар, али биће забавно", рекао је добро расположени Томас.

Од њега се очекују добре игре на позицији четири...

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар