Мбапе и Кавани "спустили рампу" за трансфер Нејмара!

Повреде двојице нападача ће највероватније "натерати" Пари сен Жермен и Нејмара да се помире и у нову сезону уђу као да читавог лета није било флертовања са Барсом и Реалом.

Фудбал 26.08.2019 | 22:30
Мбапе и Кавани "спустили рампу" за трансфер Нејмара!
Саиграчи из напада су можда "покварили" трансфер Нејмара!

Већ месецима траје сага око одласка Бразилца из Париза, "намигивао" је и Барселони и Реал Мадриду да је незадовољан у Пари сен Жермену, због чега га Томас Тухел није користио од почетка сезоне, али би све могло да се промени после синоћне утакмице са Тулузом (4:0).

Тај меч су због повреда напустили Единсон Кавани и Килијан Мбапе, који су повредили бутне мишиће и наводно их чека пауза од 3-4 недеље...

Француски медији спекулишу да је то и сигнал Пари сен Жермену да не продаје Нејмара, пошто у екипи немају фудбалере који могу адекватно да замене Каванија и Мбапеа, па ће највероватније Бразилац остати на "Парку принчева".

У одсуству тројице најбољих нападача Пари сен Жермена "одменио" их је Чупо-Мотинг са два поготка, али је од раније јасно да Камерунац предводи напад само када није толико важно.

Већ у петак ПСЖ игра са Мецом и видећемо да ли ће Тухел овога пута у састав уврстити Нејмара или нас чека нови обрт у причи и трансфер у један од два највећа шпанска клуба - у сам смирај прелазног рока у Европи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар