Миха расплакао играче: Знам да сам за неке будала!

"За неке сам сигурно будала што сам напустио болницу, али сам желио да будем овдје. Морао сам да будем овдје!", казао је Синиша Михајловић својим играчима у свлачионици пред меч са Вероном.

Фудбал 26.08.2019 | 21:18
Миха расплакао играче: Знам да сам за неке будала!
Руководство италијанског шампионата Серије А променило је правила како би Синиша Михајловић из болнице могао да контактира са својим помоћницима и на тај начин води утакмицу, да би српски тренер све шокирао одлуком да ипак са клупе бодри своје играче!

Возио се до Вероне и био уз своје фудбалере који су ремизирали на "Бентегодију" (1:1), и то само 40 дана након што му је дијагностификована леукемија.

Велики борац, какав је био читаву играчку и тренерску каријеру, испунио је обећање које је дао својим играчима када им је и саопштио да болује од опаке болести, иако је мало ко вјеровао да ће успјети да се нађе на клупи Болоње на премијери нове сезоне...

Играчи су већ коментарисали да је код Михајловића нестало само "неколико килограма, али не и страсти", док српски тренер послије утакмице, разумљиво, није давао изјаве.

Ипак, новинари италијанске "Газете дело Спорт" су преко својих инсајдера у свлачионици Болоње сазнали шта је то Михајловић рекао играчима пред утакмицу, а због чега су готово сви и заплакали када је Србин почео да говори.

"Обећао сам вам да ћу бити овдје. И овдје сам! За неке сам сигурно будала што сам напустио болницу, али сам желио да будем овде. Морао сам да будем овдје!", рекао је Миха.

Италијански медији наводе и да су му доктори у току прошле недеље саопштили да је превише ризично да иде на утакмицу, због чега се Михајловић расплакао од беса и тражио да га провјере поново за два дана, вјерујући да ће се његово стање поправити... И тако је било!

Велики инат и воља коју посједује Михајловић, чак и послије 40 дана "агресивних" третмана, вуку га да побиједи леукемију у чему ће, надамо се, и успјети.

У то вјерује и његова супруга Аријана Михајловић која је на Инстаграму послије утакмице подијелила заједничку фотографију и написала да се "Ратници препознају издалека", а на то заиста немамо шта да додамо - код Михе се та црта види из свемира!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар