Немцова чека прво дијете у петој деценији

Једна од најлепших манекенки на свету, Чехиња Петра Немцова (40), ускоро ће први пут постати мама.

Занимљивости 26.08.2019 | 12:55
Немцова чека прво дијете у петој деценији
Ова лепотица објавила је фотографију на Инстаграму на којој се види како се осмехује поред базена, држећи се за стомак.

Испод фотографије је написала: "Наша породица се шири, а и мој стомак. Толико сам захвална Универзуму зато што нас је толико брзо обрадовао овим божанским поклоном", истакла је манекенка и додала како је фотографисао будући тата, за кога је рекла да је већ најбољи тата на свету.

Петра се иначе почетком августа удала за бизнисмена Бенџамина Ларечеа, са којим је у вези од прошле године и са којим је пронашла срећу после велике животне несреће која је задесила.

Подсетимо, лепа манекенка доживела је велику трагедију када је 2004. године преживела цунами. Немцова је са својим тадашњим вереником, фотографом Сајмоном Атлијем боравила на Тајланду, али је он на жалост погинуо.

Сајмон је изгубио живот утопивши се, а његово тело пронађено је тек четири месеца касније. Петра је некако успела да преживи. Осам сати се повређеном карлицом држала за палму чекајући помоћ, док по њу није дошао хеликоптер.

Имала је озбиљне унутрашње повреде и неколико сломљених ребара. Последице повреда биле су велике. Манекенка је морала поново да учи да хода и четири месеца се опорављала од свега.

Она је након трагедије основала фондацију "Хаппy Хеартс" која помаже људима широм света после природних катастрофа, али граде и школе и обезбеђују смештај и храну угроженима, а и данас је активна на пољу хуманитарног рада.

(Агенције)
(Фото: Геттy)

Коментари / 0

Оставите коментар