Најбогатија дјеца свијета имају милијарде долара

Ако су се раније на листама најимућније деце света налазили и неки који су новац зарадили сами, на листи портала "Монеy. Инц" за 2019. годину искључиво су деца славних и богатих родитеља.

Занимљивости 26.08.2019 | 13:22
Најбогатија дјеца свијета имају милијарде долара
Највећи број богате деце на свету стекао је богатство рођењем, па иако су се раније на листама најимућније деце света налазили и неки који су новац зарадили сами, на листи портала "Монеy.Инц" за 2019. годину искључиво су деца славних и богатих родитеља, преноси Инвеститор.ме.

На врху листе најимућније деце на свету у 2019. је принц Џорџ Александер Луис, такође познат као принц Џорџ од Кембриџа, чије се богатство процењује на више од милијарду долара.

Рођен 22. јула 2013. године, млади принц је члан британске краљевске породице и трећи је на реду за наследство британског трона.

За своје богатство може да захвали правима која је стекао по рођењу због свог положаја у краљевској породици.

Најстарији је син принца Вилијама, војводе од Кембриџа, и Кејт, војвоткиње од Кембриџа.

Сматра се да његова млађа сестра, принцеза Шарлот, има нето вредност око милијарду долара.



На другом месту са богатством од милијарду долара налази се Фиби Адел Гејтс, ћерка Била и Мелинде Гејтс, која није у центру пажње и на интернету нема много информација о њој.

Упркос томе што је најмлађе дете, наводи се да ће она постати највећи наследник богатства након смрти родитеља, а процене су да ће наследити више од милијарду долара.

Ћерка Бијонсе и Џеј-Зија, Блу Ајви Картер већ је врло богата, а њено богатство наставља да расте, па је заузела треће место на листи најбогатије деце. 



Према многим извештајима, Блу Ајви тренутно вреди око милијарду долара и постаће још богатија након смрти родитеља.

Сури Круз је са 800 милиона долара на четвртом месту, а захваљујући славним родитељима Кејти Холмс и Тому Крузу, провела је већину живота у центру пажње.

Њу прате папараци, а модни часописи већ пишу о њеном стилу.

Већина њене процењене нето вредности базира се на наследству које ће добити након смрти родитеља.

На петом месту су Нокс Џоли Пит и Вивијен Џоли Пит, који су богати захваљујући раду својих родитеља Бреда Пита и Анџелине Џоли.

Њихови родитељи су повећали богатство деце и продајом заједничких фотографија, па се сада њихово богатство процењује на 200 милиона долара.

Само једна фотографија снимљена приликом рођења близанаца наводно је додала милион долара на богатсто глумачког пара.

Близанци Џенифер Лопез и Марк Ентонија, Ема и Максимилијан Муниз, са 200 милиона долара заузимају шесто место листе најбогатије деце.

Откако су рођени, медији непрестано прате близанце, а њихова мајка је и даље једна од омиљених славних личности у Америци.

Шон Престон Федерлине најстарији је син Бритни Спирс и Кевина Федерлајна, а Џејден Џејмс је његов млађи брат.

Комбинована нето вредност браће процењује се на 200 милиона долара и налазе се на седмом месту.

То је углавном због богатства њихове мајке, али двојац је такође зарађивао од својих појављивања у часописима и на телевизији.

Норт Вест и Сејнрт Вест, деца Ким Кардашијан и Кање Веста вреде по 100 милиона долара и на осмом су месту листе најбогатије деце.

Та бројка има потенцијал за раст с озиром на то да су родитељи деце један од најатрактивнијих славних парова и радо се упуштају у бројне пословне подухвате.

На деветом месту је Роуз Дороти Доријак. Роуз је ћерка глумице Скарлет Јохансон и њеног супруга, француског новинара Ромаина Доријака, са 100 милиона долара.

Иако Роузин отац није познат, њена мајка је изузетно талентована глумица која зарађује велике хонораре за своје филмове.

На крају листе је Данијелин Хоуп Маршал Биркхед, ћерка покојног Ј. Хауарда Маршала, нафтног тајкуна и покојне Ане Никол Смит, манекенке и телевизијске личности.

Након смрти родитеља, Данијелин је наследила велики део њиховог богатства.

Тачна висина њеног богатсктва није откривана, али се процене крећу у распону од 59 до 100 милиона долара, наводи Инвеститор.ме.

(Агенције)
(Фото: АП/ЕПА)

Коментари / 0

Оставите коментар