Тако причају о Михи: Изгубио је килограме, али не и страст!

"Пре месец дана нам је рекао да жели да буде са нама у Верони, али нисмо веровали да ће тако да буде", рекао је Рикардо Орсолини.

Фудбал 26.08.2019 | 18:19
Тако причају о Михи: Изгубио је килограме, али не и страст!
Повратак Синише Михајловића на клупу Болоње, само 40 дана од старта борбе против леукемије, изненадио је фудбалере Болоње, признао је један од првотимаца Рикардо Орсолини.

Михајловић је јуче у поподневним сатима напустио болницу у Болоњи и отпутовао у чак 145 километара удаљену Верону како би водио екипу на отварању Серије А, што је одушевило навијаче у читавој Италији, али и Европи.

"Причао је са нама путем видео снимка целе недеље и говорио да није 100 одсто спреман. Пре месец дана нам је рекао да жели да буде са нама у Верони, али нисмо веровали да ће тако да буде", рекао је један од најбољих фудбалера Болоње после утакмице на стадиону Бентегоди.

Орсолини жали што Болоња није успела да победи Верону (1:1), иако је од 13. минута имала играча више и вођство.

"Јако смо срећни што нам је направио изненађење и дао нам додатан мотив. Извињавамо се што му нисмо пружили тријумф. Лично имам посебан однос с њим, много је веровао у мене... Недостаје нам пуно у свлачионици, његово присуство је од великог значаја".

Оно што је сигурно је да српски стручњак није клонуо духом.

"Изгубио је мало на килажи, али су воља, одлучност и страст остала иста као увек", закључио је он.

Михајловић је, чим је сазнао за болест, одрадио шест недеља агресивних терапија у Болоњи.

Извор: Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар