Пао потпис - званично не Бајерну?!

Репрезентативац Немачке потписао је нови уговор, да ли тај потез затвара врата потенцијалном трансферу у редове шампиона?

Фудбал 26.08.2019 | 14:20
Пао потпис - званично не Бајерну?!
Тимо Вернер потписао је данас нови уговор са Ред Бул Лајпцигом, којим се обавезао на верност тој екипи до 2023. године, објавили су данас из клуба.

То би могло да прекине спекулације о његовом одласку, током читавог лета се говори о његовом могућем одласку и незадовољству условима које тренутно има у екипи Јулијана Нагелсмана, али чини се да је ипак успео да изглади односе са управом.

Бајерн Минхен је био главни претендент на његов потпис, желели су га као дугорочно решење и потенцијалну замену за Роберта Левандовског, али нису хтели да "искеширају" Лајпцигу новац који је био прописан претходним уговором.

Нападачу је истицао уговор по завршетку сезоне, сигурно је да су Баварци у глави имали и ту чињеницу, те да су веровали да се Немац неће договорити са управом и прећи у њихове редове као слободан агент. 

Ипак, Вернеров менаџер је "избоксовао" услове за свог играча, добио боље финансијске услове и промењену излазну клаузулу. С обзиром да је претходна била 25 милиона евра, а нова 30, чуди како шампион Бундеслиге није одлучио да за тако "мале" паре купи фудбалера који би им значио у будућности.

Репрезентативац "панцера" је добро реаговао на нови уговор, у победи 2:1 у мечу са Ајнтрахтом постигао је гол и показао да није неоправдано сматран за једног од најважнијих играча екипе. 

Сада ће имати прилику да игра растерећено, приче о одласку сигурно су утицале на његове партије, па ћемо после дужег времена поново моћи да гледамо "опуштенијег" Тима Вернера.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар