"Радим као црнац, не стижем да гањам жене"

И ове године на Кочићевом збору појавили су се бројни живописни ликови, са још живописнијим порукама. Тако је, усред зорачког шаренила погледе привукла мајица са натписом: “Боље бициклом у курвање, него мерцедесом на посао”.

Република Српска 25.08.2019 | 15:39
"Радим као црнац, не стижем да гањам жене"
Средњовјечни носилац ове мајице, међутим, ради и то црначки, од ране зоре, пекући јагњад и прасиће за госте у газдином шатору.

Зове се Марко Босанчић и признаје да би му било драже да је на збор дошао “гањати жене”, али му је, ето, грах тако пао, па мора да ради, док се други забављају.



– Нисам дошао на посао мерцедесом, откуд мени мерцедес, нисам ни бициклом, јер ни бицикла немам, дошао сам, као и остала сиротиња – пјешке. Уствари, идем гдје стигнем и пребацујем се чиме стигнем – признаје Марко. 

Ипак, добро је расположен, па каже да мајицу са занимљивом поруком носи зато “што је луд, па воли да се зеза”.

– Има и луђих од мене, па шта им фали – закључује филозофски Марко Босанчић.

(Српскаинфо)

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Марцоне

25.08.2019 14:15

А из дзеоа му вири цланска карта СНСД-а,и кад виде Милу као да су Бога видјели.Овај народ је генерално за паихијатријско вјестацење.Миле додје на збир са возним парком од милион еура а он пјеске и ради ко црнац и вене сјеце кад Миле запјева "Немозе нам нико ниста " !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Марконе

25.08.2019 17:24

Којих милион марака, досао хеликоптером од неколико милиона...

Name

ре марцоне

26.08.2019 10:07

Гледам слику и не видим да му из џепа вири чланарска карта СНСД-а, ти си ко Супермен видиш кроз одјећи, свака част

Name

блиц

26.08.2019 12:15

Драг нам је Предсједник зато сто се бори за наса права! Увијек даје максимално и народу! Друга је прица сто смо сиромасни као друство, за то нисмо криви ми нити предсједник Додик.Морамо бити реални и реци да је то посљедица глобализације, ратних десавања, бомбардовања, номогуцности постизања базицног споразума са муслиманима. Овдје морам реци да ми као народ требамо поцети размисљати о насем опстанку на овим просторима.Да ли је тај опстанак могуц без да се направи споразум са преостала два народа а превасходно два најбројнија народа, српског и муслиманског? То треба да буде приоритет политицара јер како је кренуло људи који су вјековима зивјели на овим просторима мигрирају на запад док на ове просторе пристизу неки други народи!

Name

@блиц

26.08.2019 12:49

Зато се морас обратити Додику,он изврсава политику Хрватске која свим силама настоји да се не изграде нормални односи измедју Срба и Босњака.То исто ради и Цовиц мозес предпоставити како би Хрватима у Босни било поред добри односа два највеца народа у Босни како казес.

Name

Бескуцник из солитера

26.08.2019 23:06

ЗАСТО ВАМ ТОЛИКО СМЕТА ДОДИК,ПА ДОДИК ВАС ЈЕ СВЕ ЗАЈЕБО ЈЕР СТЕ МУ ДОПУСТИЛИ САД СЛУСАЈТЕ КАКО ПЈЕВА И СЛУСАЦЕТЕ ЈОС 20 ГОДИНА ТАЈ ФАТАЛНИ ГЛАС КОЈИ ВАС ГУРА НИЗ БРДО Е МОЈИ ЈАДНИЦИ СВЕ СТЕ УНИСТИЛИ СТО СМО ОДБРАНИЛИ ОД НЕПРИЈАТЕЉА САД СТЕ СВИ САМИ СЕБИ НЕПРИЈАТЕЉИ А ДОДИК ВАМ ЈЕ КАЗНА ГОРА КАЗНА ВАМ НЕ ТРЕБА...

Name

@блиц

26.08.2019 23:26

Е мој друзе,јадног ли размисљања.Какве црне послесице бомбардовања и недаца.Знас ли ти колико је нас мало на оноликом богаству које смо наследили,колико је и донација досло,колико је било природних ресурса.Све су одували и створили 5 миљардера,10 стомилионаса и 100 милионера.Сви ти наброијани су то остварили пунеци главу таквима о опстанку,угрозености српства и сл. Због таквих најаца популација одлази,не само физицки,вец и интелектуално јер су схватили да је зивот један.Неки прије,неки послије ал ипак размисљају главом !

Name

Правда БЛ

27.08.2019 09:34

Тако је мајсторе. Неваља народ. Народ цемо мијењати.

Name

психо

27.08.2019 10:49

Бједо једна знас ли иста друго написати ада не споменес Милу који сте ви болесници умирете од зависти а не мозете ниста , па људи поједосте себи м..да прекините висе стим, не коментарисете колиндицу и пленкија сто отјерасе и оно мало срба из лијепе њихове само ударате по свом доклwе висе боленици идите хитно на психијатрију ако уопсте за такве има лијека. срамота какве будале

Name

Андреј

28.08.2019 06:39

Па кад се толико Додик бори засто се задузује сваки дан дрзава,засто се гради путеви сто не квалутетнији-наплатне рампе па русе,гдје су паре од акциза,засто се вози у скупоцјеним возилима,стоце нам хепикоптери.. Друзе мој,нади преци су исли по макадаму и пјеске али се зивило 50 пута и боље и сретније и народа је било. Тренутна власт ниста не ради за добро народа вец само рат рат рат и згрце милионе гдје стигне. Гдје су права раника у предузецу??? Зар није паметније сто сам навео горе за паре гдје иду,да се узлое у индустрију да народ има у фризидеру хране,дзаба ти и путеви и хеликоптери кад народ и оде и немас услова за зивот. А сами смо себи криви сто смо га и и забрали.Кога је упитао на граници или испред амбасаде словенацке у бања луци,засто иде??? а сваки дан пролази туда!!! Задузује се зато сто они имају корист а ти луди народе врацај,не казем да не треба градити све,али зна се ста је преце.. Ебем мајку и њему и бисерки и сам себи сто сам прије пар година гласо за смрад.

Name

@близ

28.08.2019 06:49

какав "базични споразум са муслиманима", покупио си Додигову фразу, а шта ти то значи, друга ствар називати народ по вјерској одредници је покушај понижавања а у ствари понижаваш самог себе....БАЈА ЈЕС ТО ТИ МАТЕРЕ ТИ

Name

блиц

28.08.2019 12:25

Базицни споразум знаци да се надју заједницки интереси муслимана и Срба на овом простору, нпр економија, сколство, да се вјерске заједнице договоре да пропагирају заједницки зивот на овом простору, да се призна постојање Републике Српске у пуном капацитету ... и јос пуно тога!

Name

Јоја

25.08.2019 14:17

Сумњам да це на бициклу ста нафатати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знамо ми

25.08.2019 18:01

Сретно му било

Name

Пролазник

25.08.2019 14:29

Ви сте господин човјек и људина.Легенда!Колико има лудака и идиота који се крију иза скупих одијела можеш само сањати.Број је велик...тешко га написати.Поштовање Господине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

26.08.2019 17:50

Е теби свака цаст. За коментар. Видим сви несто паламуде али ти једини реце онако, народски!

Name

Боки

27.08.2019 16:06

Твоје су онда паре. Шта кукаш?

ОДГОВОРИТЕ
Name

просветитељ

28.08.2019 06:31

Данас је имао бар добар "топли оброк"за разлику од већине која и не зна шта је то.