Звијезду 09 неће, па неће!

Тим из Етно села Станишићи поново је створио велики број прилика, али се из Тузле враћа празних шака.

Фудбал 25.08.2019 | 13:42
Звијезду 09 неће, па неће!
Већ након шест одиграних кола, премијерлигаш Звијезда 09 налази се у великом проблему и чврсто је закуцана за дно табеле.

Екипа из Етно села Станишићи, на пет одиграних мечева (одгођен дуел са Зрињским), забиљежила је само два бода, оба код куће, док је на оба гостујућа сусрета поражена минималним резултатом 0:1.

Упркос неколико бројних прилика, ни у јучерашњем дуелу са Слободом на "Тушњу" тим Бориса Савића није успио затрести противничку мрежу.

"Илузорно је више било шта говорити. Имали смо двије феноменалне шансе на 0:0, а до гола Саше Максимовића, Слобода није имала шут на гол, иако је, истина, имала теренску иницијативу. Опет нам се дешава да ситуације које морамо да реализујемо, то не учинимо и то је велики проблем за екипу", истакао је Савић.

Звијезда 09 је у овом сусрету наступила без суспендованог Бадаре Бађија, а одсуство нападача из Сенегала и те како се осјетило у тиму.

"Много нам је недостајао Бађи, који је наша ударна игла", нагласио је Савић.

Паклен распоред је пред његовом екипом. Звијезду 09 већ у сриједу очекује заостали меч у Мостару против Зрињског, а затим за викенд домаћи меч против Широког Бријега.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар