Жижовић: Побједа за мир у свлачионици!

Коначно су добре игре Радника награђене головима и побједом.

Фудбал 25.08.2019 | 13:04
Жижовић: Побједа за мир у свлачионици!
Фудбалери Радника из Бијељине коначно су успјели да крунишу добру игру позитивним резултатом, а након неуспјеха у дуелима са Широким Бријегом, Борцем и Сарајевом, на свој конто заслужено су додали нова три бода.

На Градском стадиону поражена је Младост, убједљиво 3:0, што је тек други тријумф семберског премијерлигаша у новој сезони.

Сигурно најзадовољнији оваквим исходом може бити тренер Радника Младен Жижовић, који сада, након три "сушна" кола, може да одахне.

"Мислим да смо заслужено побиједили, иако нам је посао био олакшан, с обзиром да је Младост наступила без неколико квалитетних играча. Такође, већ у раној фази утакмице стекли смо играча више, али то смо сами 'испровоцирали' сјајном акцијом. И прије тога водили смо 1:0 и по свему приказаном можемо бити апсолутно задовољни, јер смо у свим елементима фудбалске игре били бољи", поручио је Жижовић након меча.

Бијељинци су били у црној серији од три узастопна пораза. Иако су и на тим мечевима дјеловали добро, нису забиљежили нити бод, тако да су против Младости били под резултатским императивом.

"Ни раније нисмо имали проблема што се тиче игре. Били смо коректни, али смо имали три везана пораза. Ова побједа била нам је пријеко потребна ради мира у свлачионици. Без обзира на добре игре у претходним мечевима, резултати нас нису 'мазили', али увјерен сам да ће се то промијенити, те да ћемо доносити бодове и са стране", поручио је млади стручњак.

Тренер Младост Елведин Бегановић, свјестан да се намјерио на бољу екипу, честитао је Раднику на заслуженој побједи.

"Дође тако дан када је противник расположен, а вас ништа не иде. Једноставно, нисмо довољно трчали. Надам се да ће нам се већ у наредном мечу против Зрињског вратити играчи који су нам недостајали. Честитам Раднику на заслуженој побједи", рекао је Бегановић.

Наредног викенда Радник путује у госте Вележу, након чега ће услиједити репрезентативна пауза у Премијер лиги БиХ.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар