У студију запањени након ријечи: Јокић ће бити МВП!

Касиди Хаберт, Рамона Шелбурн и Ројс Јанг, новинар ЕСПН, били су затечени када је њихов колега Боби Маркс рекао да ће Никола Јокић бити МВП сезоне 2019/2020.

Кошарка 25.08.2019 | 12:07
У студију запањени након ријечи: Јокић ће бити МВП!
Добро позната лица ЕСПН разговарала су у емисији "Тхе Јумп" о томе ко ће бити најкориснији кошаркаш наредне такмичарске године у НБА.

Рамона Шелбурн сматра да ће то бити Леброн Џејмс, Ројс Јанг је свој глас дао Кавају Ленарду, док Хаберт каже да ће Ентони Дејвис бити МВП.

Са друге стране, Маркс, чија је специјалност функционисање "селери кепа" у НБА, рекао је име које се не налази на листу потенцијалних играча сезоне.

"Мој глас иде Николи Јокићу, играчу који уопште није на листи", рекао је Маркс, на шта су се чули уздаси у студију ЕСПН.

Маркс је потом појаснио зашто ти мисли.

"Када погледам на Денвер као екипу, мислим да ће бити добар тим следеће сезоне. Имају наклоњен распоред у новембру и децембру, доста утакмица код куће. Избиће на врх Запада, нешто слично што се десило са Јанисом и Милвокијем прошле сезоне", рекао је Маркс.

Боби истиче да даје предност Јокићу у односу на Адетокумба због "супермакс" уговора, који очекује грчког кошаркаша наредног лета. Маркс сматра да би то могло да омете Јаниса и да је због тога његов "пик" – Никола Јокић.

Српског кошаркаша очекује Мундобаскет у Кини, а после тога пета сезона у најјачој лиги на свету. Србија игра у групи са Анголом, Филипинима и Италијом, а Светско првенство игра се од 31. августа до 15. септембра.

Подсећамо, Јокић је прошле сезоне био четврти у трци за најкориснијег кошаркаша сезоне.

Моменат у којем причају о српском кошаркашу налази се на 3:07.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар