Обистиниле се слутње, без фудбала у Дворовима!

Дуел трећег кола Прве лиге Републике Српске између Слоге и брчанског Јединства није одигран.

Фудбал 24.08.2019 | 18:48
Обистиниле се слутње, без фудбала у Дворовима!
Претходних дана, али и мјесеци, причало се и писало о одустајању Слоге из Горњег Црњелова од такмичења у Првој лиги Републике Српске, а ако је судити по данашњим дешавањима, све смо ближе томе да прволигашки караван у наставку сезоне броји само девет екипа.

Наиме, планирани дуел трећег кола Прве лиге РС у Дворовима између Слоге и брчанског Јединства није одигран, с обзиром да се нико од домаћих није појавио на стадиону.

Гости из Брчког, као и службена лица, појавили су се у Дворовима, чекали било какву информацију из табора слоге до 17.45, а онда је делегат сусрета Миле Спасојевић могао да констатује да сусрет неће бити одигран, те је одлучено да сви присутни напусте стадион.

"Утакмица није одиграна због недоласка службених представника клуба домаће екипе ФК Слога, као ни играча на мјесто одигравања утакмице (Дворови). Терен није припремљен за игру (није обиљежен). Службена лица и гостујућа екипа били смо до 17 сати и 45 минута на мјесту за одигравање утакмице и послије тога смо сви заједно напустили спортски објекат", написао је, између осталог, делегет из Бијељине.

Послије овога, све је јасније да ће се црне слутње обистинити и да ће Слога напустити такмичење, док ће резултати њихова два до сада одиграна меча (Текстилац 0:8 и Жељезничар 0:10) бити поништени.

Чека се званична одлука челника Савеза.

Извор: мондо.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

бозе

24.08.2019 17:01

Прво пуце Младост В Обарска! Сад Слога ту несто нестима.Колико је сама лига исправна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

24.08.2019 18:39

Ма хајте молим вас. Казу људи да се зна унапријед сваке године која екипа улази у прву лигу. Питање је само колико су власници клубова спремни да улозе лове да би усли у ту лигу или опстали у њој, како неби усли већи играци са ловом а ви онда испали. Све је јасно ко дан. Будале који нису упуцени у ту ситуацију и манипулацију могу само да се бусају у прса и вјерују у супротно. Поy