Санчез и Интер...

Чекају се понедељак и договор за плату! Сви су изгледи да ће Чилеанац бити ново бомбастично појачање Неразура.

Фудбал 25.08.2019 | 09:54
Санчез и Интер...
Најављивао се уторак за нама као дан када би Алексис Санчез могао да обави лекарске прегледе и заврши трансфер у Интер. Тај дан је прошао, ништа се није догодило. А, није ни било реално.

Изгледније је да то буде седмица у доласку. Са више адреса, поготово из миланске штампе, али и од поузданог трансфер гуруа Ђанлуке ди Марција, стижу информације везане за преговоре у троуглу Јунајтед – Санчез – Интер. Велики напредак постигнут је у проналажењу заједничког решења, али се и даље тражи споразум око горућег питања – плате.

Алексис Санчез у Јунајтеду имат 25.000.000 евра бруто примања, односно 12.500.000 нето. Прво перо италијанског Скаја тврди да је Интер спреман да за Санчезову плату издвоји максимум 5.000.000 евра, али да Јунајтед инсистира на томе да Неразури ипак покрију макар 6.000.000 евра од поменуте суме, док би остатак плаћао управо клуб са Олд Трафорда. Опет, с неких других адреса стижу сазнања да је та препрека нешто лабавија – да би Интер издвојио максимално четири милиона, а да Јунајтед тражи да се иде бар још милион више.

Помиње се чак да би Алексис Санчез могао да буде присутан на стадиону Ђузепе Меаца у понедељак увече, када Интер отвара свој напад на Скудето против Лећеа. Био би то огроман корак напред ка реализацији трансфера. Подсетимо, Чилеанац је већ причао с Едом Вудвордом и ОлеГунаром Солскјером и поручио им да жели у Интер. Јунајтед нема ништа против, али неки услови морају да се испуне. А, они су највише везани за његову астрономску плату.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар