БиХ: Поподне могући пљускови и грмљавина

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити промјенљиво облачно и веома топло вријеме, а поподне су мјестимично могући пљускови и грмљавина.

Република Српска 24.08.2019 | 08:57
БиХ: Поподне могући пљускови и грмљавина
Јутрос је промјенљиво до претежно облачно на западу и сјеверу, у осталим предјелима с умјереном облачношћу, а на југу ведро, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Током дана сунчано, а поподне са мјестимичним пљусковима и ријеђом грмљавином, прво у планинама од југа до југозапада и запада, затим у централном појасу и према вечери на сјеверу.

На истоку и сјевероистоку биће суво вријеме, а пљускови су могући тек касније увече.

Највиша дневна температура од 27 до 32, на југу, истоку и сјевероистоку до 35 степени Целзијусових.

Вјетар слаб до умјерен, а у Херцеговини послијеподне очекује се умјерена бура, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Температура измерена у 8.00 часова: Бјелашница 13, Соколац 15, Гацко 16, Хан Пијесак, Чемерно, Рудо, Калиновик, Невесиње 17, Фоча, Бугојно, Иван Седло, Ливно 18, Рибник, Мркоњић Град, Груде, Сарајево, Вишеград, Зеница 19, Шипови, Србац, Бањалука, Добој, Приједор, Сански Мост, Широки Бријег, Сребреница, Тузла 20, Нови Град, Бихаћ, Градачац 21, Брчко, Билећа 22, Бијељина 23, Требиње 25, Мостар, Неум 26 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар