Шта захтијевају естрадне звијезде прије наступа

Брена на концерте не може без вензилатора, Карлеуша без приватног авиона. . .

Забава 24.08.2019 | 07:49
Шта захтијевају естрадне звијезде прије наступа
Недавно је Маја Шупут признала како је једини захтјев који има кад договара наступе тај да одсједне у хотелу с пет звјездица. Краљица свадби једна је од најзапосленијих естрадних пјевачица, пуно путује и наступа по цијелој Хрватској.

– Више од 250 дана спавам у хотелима и хотел сматрам нешто као свој домом тако да не би било фер да спавам у неким страћарама. Прије свега, то ни приватно не радим. Приватно се испоштујем да спавам на неком лијепом мјесту па ни пословно не бих пристала на ништа мање. То је једино што тражим – рекла је за Нову ТВ.

Маја у том захтјеву није усамљена, већина пјевача и пјевачица тражи исто, а многи иду и корак даље па имају цијелу листу захтјева за екипу која организира њихове концерте, од уређења бацкстагеа до пријевоза и слично.

Лепа Брена недавно је испричала да без вентилатора не иде нигдје. Многи су се зачудили кад су објављене фотографије на којима се за њу доноси велики вентилатор на рођендан њеног посинка Филипа Живојиновића па се то односи не само на пословни, него и приватни живот. 

Што се тиче наступа, постоји списак ствари које тражи.



– Морају ми осигурати воду, воће, пешкире, вентилаторе, можда и неко освјежавајуће пиће – рекла је Брена.

Хотели у којима одсједа морају имати спа и теретану.

Фолк дива Јелена Карлеуша на гласу је као једна од најзахтјевнијих звијезда.

На наступе преферира доћи приватним авионом, а од аеродрома до хотела жели путовати лимузином. Њено осигурање вози се Мерцедесом С класе, а плесачи и опрема у комбију истог произвођача.



Карлеуша одсједа у хотелу с пет звјездица и то у предсједничком апартману. Тамо је требају дочекати свјеже воће и десет боца француске воде Евиан у мини бару, охлађене. Постељина мора бити свилена, ружичасте боје, а у купаоници је обавезна хидромасажна када.

У бацкстагеу жели три велика зидна огледала, велики стол за шминкање и купаоницу те мини бар с Евианом.

Увијек тражи и одређени број заштитара који је пазе на концертима.

(Азра.ба)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БВ С

24.08.2019 07:12

А ПОМИСЛЕ ЛИ ИКАД ,СТА КАД БУДУ НА СТРАСНОМ СУДУ? КАКВЕ ЦЕ ТАМО ОДГИВОРЕ ДАТИ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИСТЕМ ВРИЈЕДНОСТИ

24.08.2019 07:36

Ове кафанице пјевачице, старлете па пјеваљке некада су ноћивале у кафанским собама, без воде, страћарама. Данас не знају шта хоће и имају. Слично је и са политичарима. Од биједе, ситних клошара и лоповчића постала елита. На другој страни успјешне љекаре, инжињере, економисте, уопште младе стручне и паметне људе отјерали смо у свијет. Па сада народе, слушајте диве естраде, говоре политичара па у кладионицу, из два у икс!

ОДГОВОРИТЕ