Пукло у Барси: Абидал и Дембеле у жустрој свађи!

Директор каталонског клуба хтео да се пожали агентима на понашање француског репрезентативца, а онда је све отишло кривим путем. . .

Фудбал 24.08.2019 | 18:08
Пукло у Барси: Абидал и Дембеле у жустрој свађи!
Барселона је изгубила стрпљење са Усманом Дембелеом, Барселона више неће да трпи глупости француског репрезентативца!

Поуздани радио Каталуња јавља да је настао хаос у клубу и да је однос између две стране пукао! Разлог је повреда Усмана Дембелеа после меча против Атлетик Билбаоа прошлог викенда, због чега се дигла огромна прашина! Дембеле је упркос повреди искористио дан одмора који је Ернесто Валверде дао целом тиму како би се укрцао на авион за Сенегал. У јавности кружи прича да је Дембеле провео ноћ на аеродрому у Баскији како не би пропустио лет. По повратку у клуб дијагностикована му је повреда задње ложе због чега би могао да одсуствује с терена минимум месец и по дана!

Мада агент Муса Сисоко тврди да Дембеле није био у Сенегалу, већ код своје мајке у Рену, спортски директор Барселоне Ерик Абидал желео је да разговара с Сисоком о понашању његовог клијента после чега је атмосфера постала узаврела. Абидал је, наиме, желео да искаже разочарање Дембелеовим опхођењем према клупским обавезама, а сведоци овог разговора тврде да је исти трајао преко сат и по и да су гласови били изузетно повишени! Абидал је био бесан на Дембелеа и желео је од њега да добије уверење да ће се коначно опаметити ако жели да остане у клубу, што је наишло на отпор.

Ово није први пут да Барселона има озбиљних проблема с једним од најскупље плаћених фудбалера на планети. Прошле сезоне се, између осталог, једном приликом није појавио на тренингу и јављао на телефон цео дан, да би се онда правдао како је имао стомачних проблема и да му телефон није био при руци... Сетимо се да је кућа у којој је живео док је играо у Дортмунду била руинирана, а да су се у Барселони жалили да живи нездраво, једе брзу храну и игра игрице по целу ноћ... Ипак, због последњег испада шушка се да би Дембеле могао да буде ударен по џепу и то у висини од чак милион евра!

Дембеле је прошлог лета стигао у Барселону из Дортмунда за укупно 140.000.000 евра, од чега је 120.000.000 био фиксни део, а остатак у бонусима. Чини се да ће сваки утрошен цент у клубу проклињати дуго...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар