Немам дилему - Лука вриједи 60.000.000 евра!

Бивши саиграч српског голгетера имао само речи хвале. . .

Фудбал 24.08.2019 | 17:30
Немам дилему - Лука вриједи 60.000.000 евра!
Спекулације о одласку Луке Јовића из мадридског Реала само два месеца пошто је дошао из франкфуртског Ајнтрахта за рекорд српског фудбала од 60.000.000 евра отишле су предалеко. Толико да су отишле предалеко.

Од позајмице у Интер, до повратка у Ајнтрахт. Али, МОЗЗАРТ Спорт је из прве руке добио потврду да од тога нема ништа и да ће Јовић сигурно остати у Реалу.

Тако тврди и Јовићев бивши саиграч из Ајнтрахта – Омар Маскарел. Садашњи фудбалер Шалкеа нема уопште дилему да ће Јовић сигурно остати у Краљевском клубу и показати много тога великог.

“Сигуран сам да ће Лука много тога научити од Карима Бенземе. Он је млад и Реал мора да буде стрпљив с њим. Само што је дошао у нову земљу и мора да се навикне на нову културу и језик“, каже Маскарел.

Шпанска јавност посебно је узела за зуб Јовића после неколико слабих издања у Мадриду током припрема, па код Зинедина Зидана добија прилику на кашичицу. Осим тога, имао је и повреду скочног зглоба која му нимало није помогла.

“Мало ко може да изнесе притисак играња за Реал. Желим му много успеха. Има квалитет да успе у Реалу, ретко који нападач има такве шутерске способности за његове године. Сигуран сам да вреди 60.000.000 евра“.

Маскарел је један од оних који су могли да гледају цветање српског нападача и његово лансирање у звезде.

“Када си млад играча ретко добијаш шансу. Имали смо прилику да тренирамо заједно. Могао је да научи много од старијих колега“.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар