Због овога није пожељан секс у води

Иако је вођење љубави у води узбудљиво и примамљиво многима, добро размислите да ли бисте имали секс у води.

Здравље 23.08.2019 | 15:13
Због овога није пожељан секс у води
Вођење љубави у води може да има последице по ваше здравље, пише Космополитен. Да бисте избегли инфекције и проблеме, који могу да настану због секса у води, препорука је да избегавате секс у таквим околностима.

Ово су разлози због којих не би требало да водите љубав у води.

Недостатак природног лубриканта

Нажалост, вода није влажност која вам је потребна како би секс био пријатан. Она ће испрати природни лубрикант који тело производи, па вам секс неће пријати.

Опасност од бактерија

Свака вода, било да је реч о мору, језеру, реци или води из базена, пуна је бактерија које могу да створе проблеме у полним органима, нарочито у вагини која је идеална за развој инфекција.

Штетност производа за купање и туширање

Ако сте одлучили да имате секс у кади или под тушем, немојте да водите љубав док на кожи имате сапун или гел за туширање. Ако неко средство, попут гела за туширање, доспе у вагину, може да дође до бактеријске инфекције. Зато се секс док сте насапуњани не препоручује.

(Космополитен)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ни на сухом са сваким

23.08.2019 18:16

Одакле ова тема не знам. А морски пси, смрад у води итд? Са мном нема шансе нити на сухом. Нађи нешто о ранама код болесника које се добивају од некретања, лежања. Потом о деменцији код младих итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

26.08.2019 20:14

Разумијес ли бар ти ово сто си написао

Name

Јоја

24.08.2019 18:02

Нема проблема ако добро дихтује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.08.2019 12:03

Ахтунг дихтунга.