Анђелка плакала због краја снимања серије

Прпићева објашњава да није могла да задржи сузе после последње клапе и открива да се нада новој сарадњи са Милошевићем јер су добар глумачки тандем.  

Забава 23.08.2019 | 07:33
Анђелка плакала због краја снимања серије
Емотивном сценом у којој Анђелка зове Андрију да дође по њу, а затим и песмом „Све што желим у овом тренутку” коју су глумци отпевали заједно с остатком екипе званично је завршено снимање ситкома „Андрија и Анђелка”, а позната глумица не крије да је и сама плакала на крају.

Иако се епизоде емитују на телевизији „Прва”, овај двојац се одавно опростио када је рад на сету у питању.

- Од лепоте увек плачем, то је неписано правило. Кад се екипа толико зближи да постанете као породица, онда је некако сваки растанак тежак, јер си навикао да сваки дан будете заједно, а сада се то мења. Али наравно, дружимо се и после краја серије - каже Анђелка, и додаје да јој недостаје глумачки партнер Андрија Милошевић.

- Јако ми недостаје Андрија, али надам се да ћемо сарађивати у будућности.

Глумица не крије да јој је ова серија била врло блиска, не само због хумора и дивних људи, већ јер и она понекад у свакодневици проживљава сличне ситуације са својим супругом.

- Наш однос је животан као што је животан и Андријин и Анђелкин. Да ли у реалном животу има баш толико вицева, нисам сигурна. Мој однос са супругом је баш онакав какав треба да буде - искрена је Анђелка, која објашњава да је за складан брак најбитније разумевање:

- Мој супруг разуме мој позив и то што доста радим и снимам по цео дан и до касних сати, јер и он ради сличан посао. И њему по цео дан и ноћ трају припреме, па исто имам разумевање за њега. То је неопходно да би двоје људи функционисало.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

???

23.08.2019 07:20

А мозда се мало и заљубила.

ОДГОВОРИТЕ