Новак одбио да одговори на питање о жријебу и Федереру!

Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић није желео да коментарише жреб за УС опен.

Тенис 22.08.2019 | 23:30
Новак одбио да одговори на питање о жријебу и Федереру!
Ђоковић је добио тежак распоред у Њујорку, пошто ће на путу до титуле морати да се састане са Данилом Медведевим, Роџером Федерером и Рафаелом Надалом (од четвртфинала).

После одржавања жреба српски тенисер се придружио водитељу на подијуму унутар комплекса турнира, али није хтео да прича о очекивањима.

"Нисам још видео (жреб). Немојте, молим вас, да ми кажете. Проучићу га када одем одавде", изјавио је Ђоковић, а водитељ је наставио да га притиска питајући га да ли жели да зна да ли је Федерер у његовој половини жреба.

"Не, сада не желим. Сазнаћу за пар минута и мораћу све да сагледам", додао је Новак, а затим веома брзо променио тему захваливши се свима што су дошли.

"Све је дивно, желим да се захвалим свима што су дошли током трајања квалификација. Прелепо је видети оволико љубитеља тениса и видети да ЕСПН учествује по први пут".

Српски тенисер је, ипак, кратко прокоментарисао жреб.

"Мислим да већина играча проучава жреб. Погледате ваш део жреба, видите ко је ту и кога морате да проучите, видите у каквој су форми... Имате шпијуне у вашем тиму који гледају све терене и потенцијалне противнике", изјавио је Новак и наставио:

"Жреб морате да гледате даље од првог кола, али наравно да је највећи фокус на наредном противнику и томе како њега победити".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар