''Летећи Француз'' из Берна поручује...

Имамо лош резултат, али није ништа готово! Гијом Оаро очекује пакао у Београду.

Фудбал 23.08.2019 | 11:10
''Летећи Француз'' из Берна поручује...
Како само један играч може да промени све! А, Гијом Оаро није за Јанг Бојсе само „један играч“, већ све и свја у нападу. Стрелац чак 21 гола за клуб из Берна на европској сцени. Тресао је мреже Јувентуса, Валенсије, на крају и Црвене звезде. Из пенала.

Али, од момента када је Оаро, којег у Швајцарској зову Летећи Француз, ушао у игру, Бојси су постали дупло опаснији по Борјанов гол. Уосталом, он је надвисио и голмана Звезде у скоку, послао фудбал ка празној мрежи, који је Гобељић стигао мало пре гол-линије.

Оаро је због повреде морао на терен тек у финишу меча, али и то је било довољно да поготком из пенала поправи шансе швајцарског првака за реванш на Маракани.

„Имамо лош резултат, без дилеме. Нисмо имали среће. Најважније је, ипак, да нисмо изгубили, али мораћемо да победимо у Београду да бисмо прескочили ову препреку. Ипак, први меч смо морали много боље да завршимо. Два гола у гостима су велики капитал“, констатовао је Оаро.

И он је један из табора Јанг Бојса којима је прва асоцијација на Београд – атмосфера.

„Биће много врелије него у Загребу прошле године. Али, свесни смо да имамо квалитет да можемо свуда и сваком да затресемо мрежу. Оно што нам недостаје у игри је мало више безобразлука, мало убилачког инстинкта, да га тако назовем“.

Швајцарце највише сада мучи питање да ли ће најбољи стрелац клуба бити спреман да заигра од почетка у реваншу.

„Пред прву утакмицу сам се договорио са тренером да уђем у игру само ако буде неопходно. Меч је прошао, осећам се добро, нема бола. Али, чак и да га буде, ово су утакмице код којих се бол игнорише, јер заиста желим да још једном осетим искуство играња у Лиги шампиона. Учинићемо сви све да будем у првих 11 у реваншу. Ако не успемо, поново ћу с клупе гледати да ли ће бити потребно да уђем“, поручио је Гијом Оаро.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар