Девет прозорских стакала полупано на основној школи

Непознати вандал или више њих полупао је девет прозорских стакала на Основној школи "19. април" у Дервенти
 

Република Српска 22.08.2019 | 07:51
Девет прозорских стакала полупано на основној школи
То је изазвало неверицу у овом граду, с обзиром да је то, како сазнају "Новости", већ трећи овакав инцидент у кратком временском размаку на истој образовној установи, па се поставља питање ко то и са којом намером и поруком чини.

Из Полицијске управе Добој у среду је саопштено да је "Полицијској станици Дервента у среду пријављено да је претходна три дана непознато лице или више њих разбило прозорска стакла на образовној установи у Дервенти, и да је у току рад на расветљавању кривичног дела оштећење и одузимање туђе ствари".

У четвртак ујутро у школи су изнова били запрепашћени увидевши чак девет полупаних прозора, овог пута на ходнику који повезује учионице са фискултурном салом. Слично је било и претходног дана, а директорка школе Елвира Миљић прецизира да је то трећи вандализам у последњих месец дана.

- У среду је полиција обавила увиђај јер су стакла била разбијена, а јутрос када смо дошли у школу затекли смо још ужаснији призор. У ходнику је пуно камења. Не можемо се отети утиску да то неко намерно ради - упозорава директорка Миљић.
 
(Новости) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Разваљена дрзава и друство у цјелини

22.08.2019 12:36

Када безакоње узме маха....

ОДГОВОРИТЕ