Ухапшено лице због дјечије порнографије

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка јуче се у Градишци лишили слободе лице лице чији су иницијали Г. В. а које се сумњичи да је извршило кривична дјела "Искориштавање дјеце за порнографију" и "Упознавање дјеце с порнографијом", потврђено је за БН телевизију у ПУ Градишка.

Република Српска 21.08.2019 | 15:25
Ухапшено лице због дјечије порнографије
- На основу наредбе Основног суда Градишка, а уз претходну сагласног дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, извршен је претрес куће и пратећих објеката у Градишци, а које користи лице лишено слободе, којом приликом су пронађени предмети који ће послужити као доказ у кривичном поступку, саопштено је из полиције.

По налогу поступајућег тужиоца, Г.В. је испитан и пуштен на слободу, а у редовној процедури, против њега ће бити поднесен извјештај за почињена кривична дјела.

Окружно јавно тужилаштво Бања Лука потврдило је да је од стране ПУ Градишка обавјештено је о предметном догађају за кривично дјело Искориштавање дјеце за порнографију из члана 175 КЗ РС, као и да још није запримило извјештај о наведеном кривичном дјелу.

Према нашим сазнањима, ријеч је о Горану Видовићу из Градишке, који живи у иностранству, а који је наводно покушао да заведе 12-годишњу дјевојчицу.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар