Жижовић: Криза је евидентна, али ћемо се издићи!

Тренер Радника није незадовољан наступом против Сарајева, али свјестан је да његова екипа нема добар "моментум".

Фудбал 20.08.2019 | 18:27
Жижовић: Криза је евидентна, али ћемо се издићи!
Већ четврти пораз у пет одиграних мечева доживјели су фудбалери Радника, па се након петог кола Премијер лиге БиХ налазе на незавидном, претпосљедњем мјесту лиге.

Тренер Бијељинаца Младен Жижовић задовољан је како је његова екипа изгледала на "Кошеву", гдје је Сарајево уписало минималан тријумф 2:1.

"Жељели смо да се наметнемо отвореном игром, мислим да смо у томе успјели и да смо у појединим тренуцима меча били и бољи. Међутим, фудбал се игра због голова, Сарајево је постигло два, ми један. Али, немам шта да замјерим својим играчима, мислим да смо одиграли добру утакмицу", сматра Жижовић.

Ипак, само три освојена бода, могу да забрину младог стручњака. Старт сезоне није онакав каквом су се надали у Семберији.

"Криза је евидентна, али сигуран сам да ћемо се издићи. Било их је раније. Имамо свој начин рада и покушаћемо да је ријешимо", поручује Жижовић.

Увјерен је да ће његова екипа, како првенство буде одмицало, играти све боље, те поново бити међу екипама које ће се борити за горњи дио табеле.

"Првенство је дуго, на крају се бодови сабирају. И прошле, као и претпрошле године, сврставали су нас међу екипе које се боре за опстанак и нису нас схватали озбиљно. Дежурни критичари сада кажу да смо били у праву и надам се да ћемо им поново одговорити, те се вратити на мјесто које нам објективно припада", закључио је кормилар Радника.

Прилику да увећа бодовни салдо, Радник ће имати у наредном колу, када у Бијељину стиже Младост из Добоја код Какња.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар