Не, Звездине навијаче неће избацивати са стадиона!

Чак и ако буду седели ван сектора за госте! Под условом да се буду понашали у складу са правилима у Швајцарској. . .

Фудбал 20.08.2019 | 10:51
Не, Звездине навијаче неће избацивати са стадиона!
Ред Бул Салцбург је био великодушан. Или неопрезан. Није ни толико битно, цела је Европа видела да Црвена звезда може да и ван Београда себи обезбеди домаћинску атмосферу. У Салцбургу такву најезду гостујућих навијача нису видели, а широм Старог континента и други су извукли поуке.

Па је тако и Јанг Бојс дозволио само члановима клуба да купују улазнице за секторе предвођене за домаће навијаче. С тим да један члан клуба може да купи улазнице за још шесторо.

Дакле, има ту простора да Срби са чланском картом Јанг Бојса – а вероватно да има и таквих – или они са пријатељима међу члановима клуба Звезди донесу још који пар дланова поред оних 2.000 иначе предвиђених за гостујуће навијаче.

У појединим српским медијима се међутим појавила информација да ће сви навијачи са обележјима гостујућег клуба бити избацивани са стадиона ако се нађу у сектору предвиђеном за госте?! У Берну званично уверавају: није истина.

“То није тачно. Наравно да члан клуба може да на утакмицу поведе и пријатеља српског порекла. Нико неће бити избачен са стадиона све док се понаша како доликује“, каже портпарол Јанг Бојса Алберт Штаудеман, а преносе швајцарски медији.

Једини проблем је дакле – пронаћи карту. Уверени смо, биће ту и више од 2.000 Звездиних навијача.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар