Тројица новајлија на Робијевом списку...

Селектор БИХ Роберт Просинечки саопштио списак играча за дуеле против Лихтенштајна и Јерменије на којем има неколико нових имена.

Фудбал 19.08.2019 | 20:21
Тројица новајлија на Робијевом списку...
Репрезентација БИХ квалификације за ЕУРО 2020. године, наставиће дуелима са Лихтенштајном и Јерменијом.

Змајеви ће 5. Септембра дочекати Лихтенштајни три дана касније гостовати у Јерменији, а селектор Роберт Просинечки саопштио је на које играче рачуна за ове мечеве.

Просинечки је објавио списак, на којем су се нашла тројица новајлија, Аднан Ковачевић, Марко Михојевић и Ирфан Хаџић, а ту су и "повратници“  Стјепан Лончар, Зоран Квржић и Јасмин Бурић.

"Послије утакмица са Финском и Италијом у којим нисмо остварили добре резултате сада немамо право на кикс. Морамо се добро спремити за ове утакмице, ли и за оне што нас очекују у 10. и 11. мјесецу. Имамо неких повријеђених играча, неки немају клуб, те смо због тога позвали 25 играча. Владан Ковачевић је враћен у младу селекцију пред којом је тежак сусрет са Белгијом“, рекао је Просинечки.

СПИСАК РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ БИХ:

Голмани: Ибрахим Шехић, Кенан Пирић, Јасмин Бурић.

Одбрана: Дарко Тодоровић, Тони Шуњић, Ервин Зукановић, Ермин Бичакчић, Елдар Ћивић, Марко Михојевић, Аднан Ковачевић, Зоран Квржић, Сеад Колашинац.

Везни ред: Стјепан Лончар, Мухамед Бешић, Гојко Цимирот, Миралем Пјанић, Елвис Сарић, Раде Крунић, Амер Гојак, Харис Дуљевић, Дени Милошевић.

Напад: Един Џеко, Риад Бајић, Ирфан Хаџић, Един Вишћа.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар