ПЛ БиХ: А на ''Тушњу'' - без голова!

Занимљив дуел на ''Тушњу'', изостали погоци! На тузланском стадиону, у дуелу Тузла ситија и Зрињског, виђена је добра фудбалска представа, на којој су недостајали само голови.

Фудбал 18.08.2019 | 23:16
ПЛ БиХ: А на ''Тушњу'' - без голова!
Након синоћње ''нуле'' Борца и Младости на бањалучком Градском стадиону, најнепопуларнијим резултатом завршен је још један меч петог кола Премијер лиге БиХ – онај на стадиону ''Тушањ'', гдје су се вечерас састали Тузла сити и Зрињски.

Током свих 90 минута играло се отворено и са једне и са друге стране, с обзиром да би евентуална три бода много значила и тузланском и мостарском тиму.

Да је славио, Тузла сити би од Жељезничара преузео лидерску позицију, док би Зрињски, да је ''Тушањ'' напустио у побједничком расположењу, након слабијег старта коначно ухватио залет ка горњем дијелу табеле пред домаћи дерби са Борцем сљедећег викенда.

''Сијевало'' је испред оба гола, на мукама су били Неврес Фејзић и Иван Бркић и право је чудо да ниједна лопта није завршила у мрежи.

Овом подјелом плијена изабраници Миленка Бошњаковића, тренутно најефикаснији тим шампионата, остали су на другом мјесту гледајући у леђа тиму са ''Грбавице'', док су ''племићи'', који су голгетерски гледано тренутно најслабији тим лиге уз само један погодак, тренутно девети са четири бода, али и утакмицом мање, оном са Звијездом 09, која је раније одгођена због обавеза Мостараца на евро-сцени.

Пету премијерлигашку рунду сутра ће на Олимпијском стадиону ''Асим Ферхатовић – Хасе'' закључити Сарајево, актуелни шампион, и бијељински Радник.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БиХ – 5. коло

Тузла сити – Зрињски 0:0

Играно у суботу:

Вележ – Широки Бријег 1:0 (1:0)
/Фајић 19/

Звијезда 09 – Челик 2:2 (1:0)
/Предраговић 32, Стјепановић 64 – Граховац 61, Дилавер 74/

Борац – Младост 0:0

Жељезничар – Слобода 2:2 (2:1)
/Богичевић 18, Садиковић 45+1 - Бекрић 30, Хаџић 80/

Понедјељак:

Сарајево – Радник (20.30)

ТАБЕЛА: Жељезничар 11, Тузла сити 10, Борац 8, Челик 8, Сарајево (-2) 7, Слобода 6, Младост 5, Широки Бријег (-1) 4, Зрињски (-1) 4, Вележ 4, Радник (-1) 3, Звијезда 09 (-1) 2.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар