РУС: Преокрет у московском дербију!

Мајсторски деби Филипа, али су близанци упалили Локо и обрадовали шефа!

Фудбал 18.08.2019 | 23:09
РУС: Преокрет у московском дербију!
Ништа не помаже московском Динаму... Па ни атралтивно појачање Макс Филип из Борусије Дортмунд који је дебтиовао на сјајан начин.

Скупо плаћени Немац је на дебију постигао сјајан гол већ у трећем минуту московског дербија са Локомитовм, али је уследио преокрет у ржеији браће Миранчук и коначних 1:2.

Филип је фантастичним голом из слободњака одушевио Динамове навијаче и дао најаву да би могао да покрене тим који је очајно започео сезону. Али за то ће му бити потребна и помоћ саиграча коју данас није имао.

Динамо је пропустио прилике да поведе са 2:0 и уследила је казна. Риков је закаснио са стартом над Криховјаком у 27. минуту и скривио пенал. Алексеј Миранчук је преузео одговорност и два пута савладао голмана Лешчука. Први погодак са беле тачке је поништен јер су играчи прерано утрчали у казнени простор, па је Мирначук морао да понови извођење пенала. И опет је погодио.

У другом полувремену с играло много отвореније и севале су шансе пред оба гола. Много више пред Динамовим где је Лешчук чинио чуда. Ипак, у 82. минуту ни он није могао ништа. Близанци Миранчук и Жамалетдинов су одиграли феноменалну акцију коју је голом крунисао Антон Миранчук.

И сервирао најлепши поклон тренеру Јурију Сјомину који је вечерас водио 600. меч у руском шампионату.  Рекорд који ће тешко да падне у скоријој будућности.

Локомотива се опет винула на друго место са бодом мање од лидера Зенита, док је Динамо остао на мизерна четири бода у шрвих шест кола.

РУСИЈА 1 - 6.коло

Петак

Оренбург - Сочи 1:1 (0:0)
/Калугин 46аг - Полож 68пен/

Субота

Урал - Крила Совјетов 1:3 (0:1)
/Пањуков 90+3 - Гинсари 28, Шоболев 79, Радоњић 84/

Тамбов - Краснодар 0:2 (0:1)
/Вандерсон 2, Уткин 78/

Зенит - Ахмат Грозни 0:0

Недеља

Рубин - Арсенал 1:0 (0:0)
/Марков 72/

Уфа - Ростов 2:0 (1:0)
/Игун 40, 79/

Динамо Москва - Локомотива 1:2 (1:1))
/Филип 3 - Ал. Миранчук 28 пенал, Ан. Миранчук 82/

Понедељак

19.00: Спартак Москва - ЦСКА Моксва



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар