Марота ставио шампањац на лед!

Санчез у уторак на прегледима! Ово је мало ко очекивао. . .

Фудбал 19.08.2019 | 08:38
Марота ставио шампањац на лед!
Победничке трубе одзвањају Миланом, Интер је на прагу још једног спектакуларног потписа из Манчестер јунајтеда! После Ромелуа Лукакуа, Неразури су на прагу довођења још једног капиталног појачања у нападу на Скудето! Алексис Санчез је до јуче био лик кога су сви заборавили на летњој пијаци, а сада би све могло да се заврши у размаку од 72 часа!

Како је објавио Ђанлука ди Марцио, а сви знају да кад он нешто напише да је то готова ствар, да посао још није закључен, али да су у Интеру почели да припремају све како би се медицински прегледи чилеанског фудбалера догодили већ у уторак! И даље је проблематика Санчезова плата, па се ту води деликатан плес три стране - Интера, Јунајтеда и агента Фернанда Фелицевича -, али све иде у том смеру да посао буде завршен у експресном року. 

Мала жртва Интера, онда и Јунајтеда и Санчеза довешће до тога да се из Интеровог тренинг центра види бели дим који закључује посао. Превагу прави управо жеља Алексиса Санчеза да се врати у Италију, одакле је лансирао своју каријеру у звезде добрим играма у Удинезеу. Наиме, Чилеанац је директно разговарао са људима из Манчестер јунајтеда и поготово са тренером Оле Гунаром Солскјером и од њих изричито тражио да добије дозволу да појача Интер. То је, наводно, натерало врхушку Јунајтеда да попусти конце и вероватно ће Санчеза предати Интеру по формули о којој смо већ писали - позајмица до краја сезоне, опција куповине на 15.000.000 евра, а Неразури ће му за плату издвојити 6.000.000 евра нето. Е, сад, ту је зачкољица целе приче. Санчез је, незванично, спреман да се одрекне дела плате, око 2.000.000 евра, док би остатак плаћао Јунајтед.

Иако је Санчезова каријера у депресивном стању и озбиљном паду откако је дрес Арсенала заменио опремом Јунајтеда, у овом тренутку Интерови навијачи маштају о великом препороду који би чак екипу могао озбиљно да уведе у шампионску трку. Санчез би по својим карактеристикама озбиљно "легао" Контеовом систему, а управо би он могао да буде централна фигура новог Интера. 

Када се овај посао буде завршио, а сви су изгледи да ће то бити јако брзо, Интер планира да до краја лета затвори још два посла и тако заврши прелазни рок са стилом. Први је Кристијано Бираги, а други Сергеј Милинковић Савић или Артуро Видал. Али, то ће све зависити од тога да ли ће Мауро Икарди бити продат Наполију или не. Наводно, с југа Италије полако губе стрпљење и Аргентинцу су поставили ултиматум да мора што пре да се одлучи да ли жели да дође или не. Најкасније до среде! Постоје две варијанте – 60.000.000 евра и 10.000.000 евра у бонусима, или Аркадијуш Милик и 10.000.000 евра у бонусима.

Чекамо, чекамо...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар