Робен се повукао, али Рибери би да игра још мало!

Француског ветерана менаџер нуди на све стране. Прилично је сигурно да ће потписати за клуб из земље у којој до сада није играо. . .

Фудбал 19.08.2019 | 13:04
Робен се повукао, али Рибери би да игра још мало!
Пролетос је у Бајерну истеком уговора Арјена Робена и Франка Риберија завршена једна ера трофејног немачког клуба.

Холанђанин је са "Алијанц арене" отишао после 10 година и убрзо прогласио крај каријере, јер му повреде више не дозвољавају да игра на високом нивоу, док је Француз после 12 година у црвеном дресу постао слободан агент.

Рибери је током лета повезиван са одласком у Аустралију, Катар и САД, док су се "из далека" интересовали Арсенал и Ајнтрахт.

Последњих дана било је говора да је понуђен Евертону, чијем власнику Фархаду Моширију би импоновало да у клубу има тако славног играча, међутим, "карамеле" су на крилним позицијама више него добро попуњене, па је тај трансфер мало вероватан.

Међу заинтересованима се помињу два московска клуба, Спартак и Динамо, док "Скај спорт Италија" тврди да је Рибери најближи потписивању уговора са Фиорентином!

Тамо би постао саиграч младих српских интернационалаца Николе Миленковића, Душана Влаховића и Алексе Терзића, а добио би и прилику да се први пут опроба у Серији А, будући да је читаву каријеру провео у Француској и Бајерну, уз изузетак шестомесечног боравка у Галатасарају 2005. године.

За Баварце је на 425 званичних мечева дао 124 гола и забележио 182 асистенције.

Једини је играч у историји Бундес лиге са девет титула првака.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар