Није могао са Кобијем, пробаће и са Леброном!

Не памти по добром Лос Анђелес, али сада је то шанса коју неће тако лако одбити. . .

Кошарка 18.08.2019 | 20:59
Није могао са Кобијем, пробаће и са Леброном!
Није "упалило" пре седам сезона, да ли ће у такмичарској 2019/20?

Како преносе водећи амерички медији, Лејкерси су одлучили да после тешке повреде Демаркуса Казинса ангажују свог бившег кошаркаша Двајта Хауарда (33, 211цм), пошто су одлучни да у наредној сезони Ентони Дејвис не наступа на позицији центра, него "четворке".

Хауард је тренутно члан Мемфиса и на њега не рачунају у Тенесију, тако да се очекује да га отпусте у наредном периоду, а пре тога су Лејкерси затражили дозволу да "причају с њим".

Алтернатива за Хауарда је Жоаким Ноа, а јасно је да је Лејкерсима брзо потребно "јефтино" решење на месту центра, пошто на тој позицији тренутно имају још само Џавала Мекгија.

Двајт Хауард иначе нема лепо искуство у Лејкерсима, за које је играо у сезони 12/13, пошто је, упркос солидним бројкама (17,1 поен и 12,4 скокова), био у "затегнутим" односима са Кобијем Брајантом пошто није учествовао у игри као у свом претходном клубу Орланду.

Лејкерси су ту сезону завршили на седмом месту на Западу и одмах испали у плеј-офу када су их "почистили" Спурси и потом стигли до финала.

Хауард је већ наредне године стигао у Хјустон и почео је његов "пад", па све чешће мења клубове, а видећемо да ли ће његова друга епизода у Лос Анђелесу бити успешнија, баш сада када нема високих очекивања...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар