Галијани брани Ванду Нару...

А кад се тако понашају Мендеш или Рајола?! Популарни ћелавац кад год проговори причуве пажњу. . .

Фудбал 18.08.2019 | 21:55
Галијани брани Ванду Нару...
Некада једна од највећих фаца прелазних рокова и бивши генерални директор Милана - Адријано Галијани, када год нешто каже привуче велику пажњу. Популарни ћелавац тренутно ради као извршни директор Монце и има за циљ да уведе тај клуб у Серију А, али док се то не догоди медије занима Галијанијево мишљење о неким актуелнијим темама. 

Тако је у једном интервјуу за Коријере дела Сера говорио о многим темама везаним за летошњу пијацу, а поменуо је сагу која траје око Маура Икардија, покушавши да узме у заштиту Ванду Нару, супругу нападала Интера, коју сви оптужују да је крива за оно што се догађа Аргентинцу.

"Она је жртва мачизма који влада у фудбалу. Када год отвори уста покрене се лавина коментара. Опет, када се велики агенти попут Рајоле или Мендеша понашају исто тако - нико нема ништа против. Икарди? Сјајн играч. Да могу, одмах бих га довео у Монцу".

Галијани је поновио да Берлускони и он имају за циљ да за 24 месеца уведу Монцу у Серију А, а своју посвећеност раду у малом клубу упоредио је са оном из времена када је водио послове Милана...

"Радим с истим жаром као некада када сам доводио златне лопте на Сан Сиро. То је клуб за који сам навијао од малена. Када ме је Берлуискони звао да радим за њега 1979. године поставио сам му само један услов: да буде слободан викендом како бих могао да дођем кући у Монцу". 

Занимљиво је било чути и шта велики спортски директор попут Галијанија мисли о ривалитету Бепеа Мароте и Фабија Паратићија:

"Они су пријатељи, пре свега. О њиховом дуелима читао сам само у новинама. Моји ривали? Сећам се великог дуела са Лућаном Мођијем када смо доводили Несту, једног од најбољих дефанзиваца у историји". 

Галијани је на крају одговорио ког би тренера волео да види у Монци, ако би могао да га приушти. Или ако би неким случајем био бесплатан:

"Макс Алегри! Добро, могли би и Мурињо или Спалети, било би у реду". 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар