ГУЖВА: Појачан саобраћај на излазу из БиХ

На граничним прелазима Брод, Градишка, Доња Градина, Козарска Дубица, Изачић, Велика Кладуша, Орашје, Делеуша, Хум, Дољани и Осоје појачан је саобраћај на излазу из БиХ, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Босна и Херцеговина 18.08.2019 | 13:30
ГУЖВА: Појачан саобраћај на излазу из БиХ
На осталим граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

Из безбједносних разлога, обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња.

Из Ауто-мото савеза поручују грађанима да се путем видео камера на интернет станици "www.амс-рс.цом" или путем мобилне андроид апликације упознају са стањем саобраћаја на граничним прелазима и у случају гужви одаберу други, најближи гранични прелаз.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Џони

18.08.2019 11:56

Нормално је да је појачан саораћај на излазу из БХ кад је држава трагедија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико као ја

18.08.2019 12:24

Каква је то дрзава, дрзаве, која, које муци оволики народ? Па нису ови људи криминалци или било ста друго, дрзаве су криминалне, коруптне и изводе самовољу и границни "слузбеници" вец трљају руке јер сад це узимати новац од људи, над недузним народом, над недузном дјецом и старцима по оваквој вруцини. Пустите људи нек иду својим куцама или куд вец да су кренули. Толико нас пале са национализмом или "патриотизмом", а види ста нам ти исти раде. Незна се јел горе овим људима или оној стоци сто их превозе преко пола Европе гладне и зедне. " Мр. Прäсидент, теар доwн тхис wалл". Отворите границе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

18.08.2019 12:38

Могле би се и неке вињетице увести. Сва та возила плаћају одржавање страних путева, а сваког викенда деру наше путеве за џабака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико као ја

18.08.2019 14:24

Вињете? Па добро, ако бас мора. Друге дрзаве наплацују јер потпуно страни људи возе кроз њихове земље по њиховим путевима, аутопутевима, којих код нас нема. Али ови људи су довољно казњени јер су морали напустити своје домове, јос деценије уназад, због самовоље насих владара, један се на другог надовезују, попут, "сјаси Курта да узјасе Мурта". Они, ови људи, само хоце једном годисње својој куци, својој родбини, и ту би сигурно оставили гомилу новца, а наса дрзава да зна исправно да управља са тим средствима, да нема корупције како је има, национализма и слицно, неби довели до тога да и ти исту ту земљу, своју домовину, и многи други јос сутра морају напустити и прекосутра у истим тим гузвама на границама цекате да додјете својој куци, својим најдразима.

Name

...

19.08.2019 17:33

С најдражима се живи и у добру и у злу, а не носи се своје дупе далеко, па да твоје најдраже докторима возају комшије!