Милојевић љут: Стрпљење ми је на измаку!

Тренер фудбалера Црвене звезде био је прилично љут после 2:3 у Суботици.

Фудбал 18.08.2019 | 13:42
Милојевић љут: Стрпљење ми је на измаку!
Са седморицом нових у односу на непоновљиву драму у уторак увече у Копенхагену, Црвена звезда "ишчупала" је три бода ове суботе у голеади на северу.

Спартак је играо, трчао, погодио два пута и могао још неколико, али је на крају пресудио Томанеов првенац за коначних 2:3 и четврту победу шампиона у исто толико мечева у Суперлиги ове сезоне.

Међутим…

Мало која победа извојевана на страни наљутила је тренера Владана Милојевића као ова пред скоро крцатим трибинама "Градског стадиона".

Смркнутог лица, упитан за то како је видео вечерашњи меч, Милојевић у камеру ТВ Аренаспорт рекао:

"Видео сам баш онакав меч какав сам претпоставио да ће бити у неким разговорима".

После краће паузе, надовезао се…

"Знате како, морамо да настављамо да дајемо прилике неким играчима из другог плана, али моје стрпљење је већ на измаку. Нормално је да се догађају успони и падови када нон-стоп морате да правите промене у тиму, међутим неке ствари не смеју да се догађају и нећу их толерисати", рекао је тренер шампиона и додао:

"У првом полувремену још смо и контролисали утакмицу, али смо онда дошли у ситуацију да морамо да јуримо резултат. Имали смо трагичних индивидуалних грешака и могу да будем задовољан само победом, ничим више".

Упитан за то како ће екипа провести период до среде и утакмице са Јанг бојсом у Берну, Милојевић је рекао:

"Оставили смо гро играча да се одмори, да су морали да играју вечерас после продужетака у Копенхагену јасно је да не би били у стању да играју и против Јанг бојса. Велика је исцрпљеност појединаца, мораћемо да покушамо да се освежимо и опоравимо до среде".

Црвено-бели за четири вечери играју прву од две плеј-оф утакмице за пласман у Лигу шампиона са прваком Швајцарске.

Реванш је 27. августа у Београду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар