Партизан добија 5.000.000 за Павловића!

И задржава га до краја сезоне! Јавио се купац из Рима. . .

Фудбал 18.08.2019 | 16:52
Партизан добија 5.000.000 за Павловића!
Ни Јувентус, ни Бенфика, већ - Лацио!

Партизан ће суперталентованог штопера Страхињу Павловића највероватније продати купцу из Рима, који је понудио готово исте услове какве је управа клуба из Хумске 1 и тражила. Ништа још није готово, али је јако близу реализације. Остало је да се уговоре још неки детаљи трансфера, али Павловић ће у будућности носити дрес Небескоплавих са Олимпика. 

Како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт, црно-бели су у преговорима са људима из Рима тражили 5.500.000 евра, али су убрзо добили одговор - може 5.000.000 евра и да Павловић остане на позајмици до краја сезоне. Ово је практично идеалан сценарио за спортски сектор освајача српског Купа, пошто неће морати да тражи принудно решење на овој, деликатној позицији до наредног лета, а добиће и довољно финансијских средстава за безбрижно функционисање клуба у наредном периоду.

Подсетимо, Страхиња Павловић је на крају прошле сезоне био јако близу преласка у Јувентус, али се тај посао у међувремену изјаловио. Касније се у причу укључила Бенфика, али је више фактора кочило реализацију трансфера. Прво, чињеница да је Бенфика нудила само 4.000.000 евра, док је Павловић тражио плату од 1.000.000 евра, што су на Лужу сматрали превисоком сумом. Осим тога, Павловић је одбио да игра за Б тим Бенфике, пошто је стандардан првотимац Партизана. 

Партизан је на почетку прелазног рока тражио 6.000.000 евра за Павловића, а на крају ће завршити с врло добрим послом. 

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар