Кими Раиконен: Табела Формуле 1 је сра*е!

Искусни возач Формуле 1 Кими Раиконен задовољан је стартом сезоне у екипи Алфа Ромеа, али каже да је тим још бољи него што табела показује.

Остали спортови 18.08.2019 | 15:17
Кими Раиконен: Табела Формуле 1 је сра*е!
Кими Раиконен је импресиониран екипом Алфа Ромеа у коју је дошао из Ферарија 2019. године, а некадашњи Заубер је освајао поене на 8 од последњих 12 трка и најбољи пласман је била седма позиција.

Финац зна да је 32 освојена поена за Алфу веома добар резултат, а он је освојио 31 и то је добар показатељ како ове сезоне вози популарни "Ледени".

"Уколико погледате стање на табели то баш и није тако сјајно, право је сра*е и не говори ништа о реалном стању у шампионату. На стази у Барселони, били смо спори, али сем те трке ми смо фантастично возили", рекао је Кими Раиконен.

Раиконен сматра да екипа иде у правом смеру поготово када је пореде са осталим тимовима средње класе. 

"Мислим да смо у Немачкој показали колико смо бржи од остатка тимова са средине табеле. Екипа иде у правом смеру и ради праве ствари упркос неким огреничењима, попут малог буџета. Ми смо тога свесни и прихватили смо да ствари тако стоје па се трудимо да свој посао урадимо што боље можемо. Сезона је добра, за сада, увек може бити боље, нисмо све шансе искористили, али задовољни смо", поручио је Раиконен.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Невен

18.08.2019 14:16

Стисни још гас...

ОДГОВОРИТЕ