Чемпионшип: Опет га дао Митар, Фулам славио у гостима!

Што није био чест случај у скорије време - 1:2.

Фудбал 16.08.2019 | 23:28
Чемпионшип: Опет га дао Митар, Фулам славио у гостима!
Поново Митар!

Одлично је почела сезона за Александра Митровића у Чемпионшипу ове сезоне. Трећи меч, други гол и то на другој узастопној утакмици. Дао га је Блекбурну у прошлом колу, а сада и Хадерсфилду на гостовању Фулама у победи од 2:1 (0:0).

Фулам је славио у гостима само једном у Премијер лиги прошле сезоне, не воли да игра ван Крејвен Котиџа и овога пута се видело да на страни не плива Фулам баш као риба у води. Али, на крају се ипак све добро завршило по тим Скота Паркера.

Фулам је повео у 51. минуту када је Митровић показао какав нападачки њух има. Много му је помогла ужасна реакција Хадерсфилда у одбрани, практично су асистирали Митровићу који је само испратио лопту, надвисио чувара и онда сјајним скоком донео предност Фуламу.

Домаћин се није предавао. Само шест минут акасније Ахерн Грант је изједначио на 1:1. Хадерсфилд је ове сезоне пре овог дуела постигао само два гола у прва два меча и оба су дошла са беле тачке. Што значи да му је ово био први гол из игре у шампионату.

И баш када је деловало да ће се утакмица завршити резултатом 1:1, на сцену је ступио Иван Каваљеро. Прво је Митровић покупио лопту у шеснаестерцу, одложио је саиграчима, а онда је Каваљеро погодио феноменално, "убио паука" за коначних 2:1.

Три утакмице, две победе за Фулам. Довољно за место при врху табеле и најаву високих амбиција за ову сезону. Радује и то што је Митровић кренуо одмах да тресе мреже. Само нека тако настави. Имао је и једну ситуацију где је мало одглумио да је добио ударац у лице, па се то многим навијачима није свидело по друштвеним мрежама.

Ипак, најважније је да је дао гол. То се гледа, пише и памти.

ЕНГЛЕСКА 2 - 3. КОЛО

Петак

Хадерсфилд - Фулам 1:2 (0:0)
/Ахерн Грант 57 - Митровић 51, Каваљеро 80/



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар