Пуцали на комби у коме се налазио бенд Маје Беровић

Бенд музичке звијезде нападнут је у Мостару. Према сазнањима, бенд пјевачице Маје Беровић у суботу је послије концерта у Мостару нападнут ватреним оружијем.

Босна и Херцеговина 16.08.2019 | 22:44
Пуцали на комби у коме се налазио бенд Маје Беровић
Наиме, након великог концерта у поменутом граду, Мајин бенд кренуо је у хотел, а током вожње, непознате особе са два мотора и фантомкама на главама из ватрених оружија са пригушивачема испалило је неколико хитаца у точкове и пробушила све четире гуме на комби возилу у којем су били чланови бенда, јавља Блиц.

У том тренутку Маја Беровић се налазила у другом возилу и остала је у шоку када је видјела да испред ње особе на мотору пуцају у комби у покрету. Нико од чланова бенда није повријеђен, а сви су били у шоку због читаве ситуације која се одиграла у свега неколико минута. На лице мјеста је изашла локална полиција која је обавила увиђај. Овим поводом за медије, Маја је прокоментарисала читав случај. 

– Искрено, у шоку сам била када сам схватила шта се догодило. У земљи у којој сам рођена гледала сам сопственим очима како без било каквог разлога и повода неко пуца на комби у којем се налази мој бенд. При томе, нико не зна шта је разлог читавом догађају да тако нешто уради и тиме угрози живот свих. Нико од нас није могао да наслути да ће до овога доћи, а нико није имао ни повода да учини овакву ствар. Прошло је скоро седам дана од читавог случаја и још увијек чекамо званичне резултате полицијске истраге. Изузено ми је жао, благо речено, непријатности који су доживјели моји најближи сарадници. Једва чекам да цијела прича добије свој званични епилог – изјавила је овим поводом Маја.

Са друге стране, званични полицијски органи нису одговорили на позиве и дали саопштење поводом овог инцидента.

(Српскаинфо)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Кум

16.08.2019 21:00

Па мислим да ово није инцидент него нормала у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

17.08.2019 10:44

Прије пар седмица бачена је експлозивна направа на паркинг гдје она живи.Дедиње БГ. богами мала игра игру са неким које опасан.

Name

Дамир

16.08.2019 21:05

Мајду гадјали али среца па је сад српкиња бог цува вас србе назнам за ста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

16.08.2019 21:11

Велика реклама и јос веца лаз од стран Мајине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И то је музика

16.08.2019 21:46

Ако је ста и било, узрок је гологузост без разлога!

Name

Са стране

17.08.2019 10:42

Мора да су неки школовани музичари, слухисти. Решили људи да узврате крекетушама, кркљушама које ноте не читају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јакако

17.08.2019 13:00

Пуно се уложило у тебе дрољо,да би млатила како ти хоћеш. Ово је упозорење... Школски сценарио

ОДГОВОРИТЕ