ТУР: Све наопако - Галатасарај пукао на старту!

Промашио пенал, добио црвени. . . ! Није све прошло као што се очекивало. . .

Фудбал 16.08.2019 | 22:41
ТУР: Све наопако - Галатасарај пукао на старту!
Почело је турско првенство и то баш онако неочекивано. Можда је ово права најава шта нас све чека до краја шампионата. Ко зна... Елем, Галатасарај је у првој утакмици нове сезоне гостовао Денизлију, сви су очекивали двојку, а дошао је на крају се испоставило убедљив кец - 2:0 (0:0).

Навикли смо да нас Турци изненађују свакаквим стварима, изненађењима, преокретима... И баш је тако стартовао нови шампионат.

Ето, у 29. минуту је деловало да ће Галатасарај до предности јер је имао пенал, али је Инан успео да га промаши. И ту су кола за госте кренула низбрдо. Маркао је потом добио жути картон у 34. минуту, да би девет минута касније добио и други, што је значило да је Галата остала са играчем мање.

Све је ово значило да је Денизли имао цело полувреме пред собом са играчем више. Галата је одмах направила измене, пробала да остане барем на боду, али је издржала до 75. минута.

Направили су домаћи вишак у средини, све је то искористио Нијаз одличним ударцем са дистанце и било је 1:0. Денизли је потом могао мало лаганије да игра, имао је резултат у џепу, а чак је до краја утакмице успео да подигне на 2:0.

Родаљега је био прецизан у 94. минуту. Добио је лопту у шеснаестерцу и лако погодио мрежу.

СУПЕРЛИГ - 1. КОЛО: 

Петак

Денизли - Галатасарај 2:0 (0:0)
/Нијаз 75, Родаљега 90+4/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар